· · Коментари: 0
ЗА ИЛИ ПРОТИВ

Суво грожђе у макаронама са сиром? Овај КОНТРОВЕРЗНИ РЕЦЕПТ, са скоро 4 милиона прегледа, ДИГАО ЈЕ ИНТЕРНЕТ НА НОГЕ! (ВИДЕО)

Још један месец, још један вирални ТикТок рецепт! Нови водич за кување који садржи сир, млеко, тестенину и... суво грожђе привлачи све врсте мишљења на Интернету.

1635926789_pjimage--12-.jpg
Фото: Принтскрин/ТикТок/texykitchen1

Нови водич за кување је привукао нашу пажњу на мрежи. Иако сви знамо да је слано и слатко моћна комбинација укуса која задовољава чак и најизбирљивије особе (као што је путер од кикирикија), нови рецепт који је поделио један корисник ТикТок-а који укључује млеко, сир, тестенину и грожђице изазива све врсте реакција.

Прочитајте још: Знате ли како се правилно једе ПАРМЕЗАН? Италијани користе правило ТРИ КОРАКА

Најбоља комбинација?

Према Грејси Волтерс, чији ТикТок налог @texykitchen1 има више од 1,7 милиона пратилаца, додавање сувог грожђа у макароне и сир је „најбоље“. Написала је у натпису снимка објављеног у понедељак, 1. новембра: „Мој муж је рекао да никада није јео боље макароне са сиром него када је био у Џорџији. Тако да сам морала да му докажем да нико не може да се такмичи са мном.“

Дакле, шта ово контроверзно схватање класичног јела укључује? Према видеу, све почиње са комадом чедара, мало макарона, млека и исецкане моцареле у посуди за печење. Након печења, у мешавину се додају суво грожђе и презле пре другог круга у рерни.

@texykitchen1

I make the best mac n cheese🔥#macncheese #LearnOnTiktok #georgia #Cookinghack #fallfood #thanksgiving #soulfood #Easyrecipe #PUBGMOBILE

♬ Gangsta's Paradise (feat. L.V.) - Coolio

ТикТок видео је прегледан више од 3,7 милиона пута и, у најмању руку, људи су имали много осећања о њему.

„Да ли сте управо ставили суво грожђе? Дођавола, не, не“, написао је један корисник ТикТок-а у одељку за коментаре, док је други рекао: „То је изгледало супер укусно пре него што сте додали суво грожђе.“

Снимак кувања доспео је на Твитер, где је једна особа назвала јело „одвратним“.

"Извините. Зовем полицију. Не можемо то да радимо!" рекао је други корисник.

Иако се чини да многи не воле комбинацију сувог грожђа и тестенине са сиром, ово није први пут да видимо необично упаривање. На крају крајева, Дрејк је недавно прославио свој 34. рођендан вечером са више јела која је укључивала макароне и сир са — погађате — сувим грожђем, као и друге преливе попут капара и сушеног парадајза.

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.