· · Коментари: 0
ЛЕТО

КАТАНАЦ! Затворено НАЈПОЗНАТИЈЕ ЛЕТОВАЛИШТЕ у комшилуку! Припремали пакете од 200 ЕВРА и све ПАЛО У ВОДУ

У "бугарском Магалуфу" велики хотели су овог лета радили само две недеље.

1597509114_BugarskaSaniBic.jpg
Фото: Пиксабеј

Најпознатије бугарско летовалиште Сунчев Брег је дефинитивно одустало од овогодишње сезоне.

Прочитајте још: ОВДЕ можете да бирате шта желите, а само КИЛОМЕТАР ДАЉЕ вас чека право изненађење (ФОТО)

Прочитајте још: "ДВОЈЕ ДЕЦЕ ГРАТИС": Црна Гора "зврји" празна, цене никад ниже, ЂЕТИЋИ РАДЕ СВЕ ДА СПАСУ СЕЗОНУ

Пошто је Бугарска остала на "црној листи" и британски туристи који су у потрази за јефтиним летовањем нису могли да дођу, а немачких путника "ни од корова", највећи хотели на бугарској ривијери одлучили су да раније затворе врата.

Неки хотели су били отворени само две недеље

Иако је август шпиц сезоне многи хотели су затворени, а остали су одлучили да раде и у септембру, јер се надају да ће, бар, нешто зарадити од вансезоне. Бугарски хотелијери су за британске туристе припремили пакете из снова који су коштали око 200 евра за седам полупансиона и авионски превоз, али су се они одлучили за Шпанију.

Аветињски празне плаже у Бугарској Фото: Пиксабеј

- Велики хотели ће затворити врата 1. септембра, јер нема туриста - рекла је локалним медијима Елена Иванова из Удружења хотелијера Сунчаног Брега.

Занимљиво је да су овог лета многи хотели у овом "бугарском Магалуфу" били отворени само две недеље, како је искрено испричала Иванова медијима.

Прочитајте још: ОХРИД какав НИКАДА нисте видели! ГОРИ Твитер - ЂУБРЕ на све стране, а за све одговорни ОНИ (ФОТО)

Многи мали хотели су наставили да раде, јер у њима бораве руски туристи.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.