· · Коментари: 0
НАЈВЕЋЕ НА СВЕТУ

"НЕ ВЕРУЈЕМ ДА ЋЕ ПУЋИ": Девојка 26 пута убризгала филере јер жели да изгледа КАО ЛУТКА (ФОТО)

Жена чији је сан да изгледа као Браc лутка спрема се за своју 27. ињекцију усана у нади да ће њени снови постати стварност.

1638542775_17.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/andrea88476

Андреа Иванова, 24, из Софије, у Бугарској, већ тврди да има „највеће усне на свету“, али жели да их додатно повећа овог Божића.

Већ потрошила скоро 700.000 динара на операције

Као највећи фан популарне пластичне лутке, већ је потрошила више од 5.000 фунти  (690.000 динара) само на своје усне и није готова - она ​​такође гледа на процедуру продужења и обликовања лица како би променила облик своје браде и вилице, што ће је коштати око 500 фунти (око 69.000 динара). 

Прочитајте још: ЖЕНЕ СЕ ТРЕСУ ОД БЕСА НАКОН ЊЕНЕ ОБЈАВЕ: "Дајем 50% попуста за све запуштене мајке које ме нападају" (ФОТО)

Каже да јој је све то повећало самопоуздање, али не одбија ни пажњу корисника Инстаграма који су изненађени њеним изгледом, а на тој друштвеној мрежи има преко 8.000 пратилаца.
Андреа каже да јој стално пишу са свих страна света и да јој нуде новац, путовања и сусрете.

Иако јој убризгавају много ињекција, а свака кошта 200 фунти, она није забринута да ће пући у неком тренутку.

- Волим их и осећам се много боље са овим уснама. Убрзо ћу их још повећати, као и јагодице - каже она.
Њени фанови су одушевљени и на друштвеним мрежама хвале њен усне.

Када је питају зашто то ради себи, слегне раменима и каже: "То је сад у моди". Андреа каже да није сигурна да ће икад стати са филерима.

- Сви ми деле комплименте на рачун одеће и усана. Инспиришем људе широм света. Да, има и негативних коментара, али они углавном долазе од жена, па знам да је то само љубомора - каже Андреа.

Додаје и да не види потребу за нападима јер су усне ствар укуса.

- Неко воли мање а неко веће усне. Ја волим веће, у чему је проблем? Желим да имам највеће усне на свету. У Бугарској је то у моди и све девојке имају филере - каже она, а преноси Даилy маил.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.