Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕТОВАЊЕ

Бирамо најбоље хотеле у Турској: У Travelland-у аранжмани већ од 319 €

Земља љубазних, гостољубивих и насмејаних људи, богате историје али и кухиње, земља која нуди широки избор “all inclusive” луксузних хотела – Турска. Управо такве хотеле агенција Travelland има у својој понуди за остатак летње сезоне.

1628755880_naslovna.png
ФОТО: Travelland
Oglas

Анталијска регија је једна од туристички најпосећенијих регија у Турској,  што дугује пријатној медитеранској клими са око 300 сунчаних дана годишње, прелепим пешчаним и шљунковитим плажама.

Током августа можете изабрати неки ос следећих слободних термина:

21.08 - 04.09. / 15 дана
24.08 - 04.09. / 12 дана
28.08 - 07.09. / 8 дана
28.08 - 11.09. / 15 дана

Када плажа има плаву заставицу то значи да је морска вода изузетно чиста Такве су плаже у Кемеру. Тиркизна боја мора, шљунсковите плаже са природним боровим хладом, никога не остављају равнодушним. Посетиоци Кемера могу уживати у разним спортовима на води, роњењу, бротским туристичким турама, џип сафарију. А савршено лето у Кемеру је савршено, између осталог, и због хотелског смештаја високе категорије по најповољнијим ценама.

Lancora Beach Hotel 4* се налази у центру Кемера на приватној шљунковитој плажи. Његова најнижа цена за боравак на 7 ноћења је 616 евра по особи уз all inclusive услугу.

Marti Myra Hotel 5* је смештен  између два античка града, Олимпоса и Фаселиса и окружен боровом шумом. Овај хотел представља добар избор за све љубитеље природе. Употреба сунцобрана, лежаљки и пешкира се за госте хотела не наплаћује. Ultra all inclusive је услуга која се добија у хотелу по најнижој цени од 960 евра (8 дана / 7 ноћи). У понуди агенције “Travelland” је боравак и на 10, 11, 14 ноћења, па коме шта више прија.

Фото: Travelland

Алања - “град у којем се сунце осмехује”

У понуди су сјајни хотели, а неке топло препоручујемо: Diamond Hill Resort Hotel 5* и Wasa Hotel 3* који је смештен у центру Алање, у Клеопатрином региону. Најнижа цена је 512 евра по особи за боравак од 8 дана (услуга је алл инцлусиве).

Белек – друго име за модерно и луксузно

Главни разлог велике посете Белеку јесу хотели високе категоризације (5*) који су препознатљиви по All inclusive и Ultra All inclusive услузи. Један такав је Aydinbey Famous Resort 5* (са најнижом ценом од 700 евра за Ultra All inclusive услугом).

Фото: Travelland

За љубитеље Егејске регије, слободни термини боравка на 10 и 11 ноћења су:
24.08-04.09. / 31.08-11.09. / 04.09-14.09. / 11.09-21.09. / 14.09-25.09. 
За полазак 24.8. – ГРАТИС авио карта за друго дете до 7 година

Бодрум – космополитски сјај турске обале

А у Бодруму вас чека Serhan hotel 3*, намењен само одраслим особа (преко 16 година). Најнижа цена је 319 евра за 11 ноћења. Налази се на одличној локацији, на пешачкој удаљености од улице са дискотекама и баровима, а одмах прекопута хотела је градска плажа.

Фото: Travelland

Samara Hotel Bodrum 5* има једну од најлепших пешчаних плажа на бодрумском полуострву. Боравак од 11 ноћења може да вас кошта свега 693 евра, а услуга је all inclusive.

Хотел Sundance Resort 5* има своју 170м дугу пешчану плажу и док и заузима површину од 30 000 м2. Ултра алл инцлусиве за 11 ноћења кошта 1009 евра по особи.

Заинтересовани за неки од хотела у Турској могу извршити резервације на адреси Добрачина 43, у Београду. Пословница ради и викендом, суботом од 09-16х, недељом од 10-17х. За најактуелније понуде и важне информације, агенцију “Travelland” можете запратити и на друштвеним мрежама Facebook и Instagram.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas