· · Коментари: 0
ЛЕТОВАЊЕ

ДОПУСТИТЕ ДА ВАС ШАРМИРА ШАРМ ЕЛ ШЕИК: Rixos је увек одличан избор, уверите се у то сами

Будите искрени, сви желимо да одаберемо набољи хотел за свој новац и да осим у лепој плажи, уживамо и у свим другим благодетима одмора у хотелу: од комфорних соба и љубазног особља, преко укусне и пажљиво сервиране хране, до забавних садржаја попут базена, анимације, спортских активности и шопинга.

1626771774_Rixos-Premium-Seagate-GLAVNA-.jpeg
ФОТО: 1А Травел

Ако сте заиста били искрени, а бирате дестинацију на истоку Египта, Шарм Ел Шеик и уз то би вам изузетно значило да одаберете хотел који има акцију „2 деце гратис“, онда наша препорука иде за хотел Rixos Premium Seagate 5*

Фото: 1А

Овај изузетни хотел, из ништа мање изузетног ланца, светски познатог по квалитету, налази се у месту Nabq Bay, на само 200 м удаљености од центра и око 9 км од аеродрома. Управо због овакве локације, хотел се препоручује свима који су испланирали активан одмор. Ипак, ни онима којима је жеља да имају у оквиру хотелског комплекса баш све, неће недостајати баш ништа, јер су гостима на располагању главни и још 9  a la carte  ресторана, 11 барова, 8 базена и чак 2 Спа центра. Једнако се мислило и на најмлађе, који се могу забављати у Rixi Kids klubu, на дечијем базену, у мини диску или на безброј других начина осмишљених од стране тима аниматора. 

Фото: 1А 

Фото: 1А

Rixos Premium Seagate 5*  има плажу дугу 320 м, од којих је један мањи део, под коралним гребеном, права посластица за заљубљенике у подводни свет, док је онај већи део лепо уређена купалишна зона постепеног улаза и са понтоном дугим 850 м. Није на одмет понети обућу за купање. 

Фото: 1А 

Фото: 1А

Све собе у хотелу  поседују балкон или терасу, клима уређај, САТ ТВ, Wi-Fi Internet, сеф, мини бар, кетлер, фен за косу… Могу бити са погледом на базен или на башту. Услуга у хотелу је Premium Ultra All Inclusive  и подразумева чак и храну за бебе. Осим одличног главног ресторана, ту су бројни a la carte ресторани различитих светских кухиња, као и доста барова различитих тематских усмерења. 

Фото: 1А

Сви базени у хотелу се греју у току зимске сезоне, али имајте на уму да је већ сад у Шарм Ел Шеику  право правцато лето и да зима никад није заиста зима. Почетком јуна, када ће полетети први чартер, тамо вас чека лето у свом пуном сјају. Осим базена, ту је и 23 тобогана у оквиру Rixos Adventure parka, као и многобројни други садржаји из сфере спорта и рекреације. За оне којим је драже опуштање, ту је феноменалан Спа центар у којем гости могу уживати благодети сауне, турског и парног купатила, ђакузија и фитнес центра. Након таквог угођаја, Vitamin bar  је ту да то заокружи у величанственост опуштања. 

Фото: 1А 

Фото: 1А

Уколико смо вас заинтересовали, али нисмо погодили најбољи хотел за вас, погледајте и друге хотеле из наше понуде за Шарм Ел Шеик. Као и сваке године до сада, Египат и Турска су дестинације за које гарантујемо да ће вам остати у памћењу као најлепша летовања. Уколико Вам је удобније и осећате се сигурније, можете направити резервацију и онлине преко нашег сајта  који се дичи тиме што штеди време, непотребно расипање штампаног папира и смањује непотребне ризичне контакте за време ситуације у којој се налазимо. За додатна питања и информације, али и резервације, можете нас контактирати и путем цалл центра, на број 011 655 7800. 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.