· · Коментари: 0
Одмор

НА ТОПЛОМ МЕДИТЕРАНСКОМ СУНЦУ: Зароните у чари хотела који већ годинама оправдава своје име

Лето је све ближе крају, па све више размишљамо о одмору који умало да ове године прескочимо, а све што нам треба јесу сунце и плажа.

1598202779_Titanic-Deluxe-Belek1-GLAVNA.jpg
Фото: Промо

Уколико маштате о летовању на дугој, пешчаној плажи, у хотелу перфектне услуге, где нећете бринути да ће вам ишта зафалити, онда знамо савршену дестинацију за вас. Турска већ дуги низ година важи за дестинацију која осим природних лепота, нуди савршену услугу, па испуњава баш свачија очекивања.

У понуди је велики број хотела, посебно у Анталијској регији, а један од оних који се истичу својим раскошом, богатим садржајима и врхунском услугом сигурно је хотел Титаниц Делуxе Голф Белек 5*. Налази се на удаљености од 30км од аеродрома у Анталији и само 6км од центра Белека, у месту Кадрије. За овај комплекс можемо рећи да је један комплетан мали град. Простире се на 170.000м2, а отворен је 2013. године. Цео комплекс има преко пет стотина соба, најразличитијих типова, од стандардних, преко супериор и породичних, а за оне најпробирљивије, који желе искључиво приватност, ту су и „Делуxе“ виле покрај базена, на два спрата, које у складу са луксузним садржајима имају и батлера који је увек гостима на услузи. Хигх цласс ултра алл инцлусиве услуга хотела је једном речју изванредна, а за уживање у гастрономским специјалитетима, гостима су на располагању поред главног, још додатних пет а ла царте ресторана, један дечији и укупно 13 барова који нуде освежење у свим деловима овог прелепог комплекса. За забаву и рекреацију, гости могу да користе затворени, велики отворени базен, олимпијски базен, аква парк и неколико мањих базена. Поред наведеног, ту је и велики број спортских терена, фитнес центар, аеробик, а за заљубљенике у голф, хотел обезбеђује бесплатан превоз до неког од бројних голф терена у Белеку.

Фото: Промо

За љубитеље музичких забава, поред дискотеке, у хотелу се организују и посебни вечерњи програм и жива музика. Ко је расположен за нешто мирнији, али никако досадан провод, ту је одличан анимациони тим, позоришне представе и акробатски спектакли. После провода, рекреације и забаве, уколико пожелите да се потпуно опустите, то можете да учините у велелепном спа центру хотела. Овај уједно и највећи спа центар у Европи, где можете да уживате у турском купатилу, сауни, снежној соби, ђакузију, парном купатилу или у неким од третмана и масажа, оставиће вас без речи. На најмлађе је хотел посебно мислио, па су за њих ту мини клуб, игралиште, затворени и отворени базен, дечији бифе и многи други интересантни садржаји, који ће њихово летовање учинити занимљивим и за памћење.

Фото: Промо

Као и све у овом хотелу, тако ни одлазак на плажу није обичан, већ јединствен доживљај. Наиме, до плаже можете прошетати кроз пријатно окружење зеленила, или се одлучити, као и већина гостију, да отпловите бродићима који реком, која протиче кроз комплекс и улива се у море, возе госте до обале и хотелске плаже. Бродићи испловљавају на сваких неколико минута током целог дана и пловидба представља прави угођај, за госте свих узраста.

Фото: Промо

Уколико одлучите да свој одмор проведете у Турској, можете бити сигурни да сте направили прави избор, а ако још одабир падне на Белек и у њему хотел Титаниц Делуxе Голф Белек 5*, рачунајте на то да ће вам одмор бити бајка.

Фото: Промо

Због свега наведеног, слободно можемо рећи да је овај хотел Титаник који не тоне, већ из године у годину привлачи све већи број гостију, који свој одмор желе да проведу управо у овом хотелу, уживају у свим чарима које он пружа и осете прави луксуз. Уверите се и сами, посетите сајт агенције „1 А Травел“ и направите онлине резервацију, или позовите контакт центар на број 011/655 78 00 и љубазни запослени ће вам са задовољством препоручити неки од многобројних хотела из понуде. Уколико вам то, због великог интересовања и оптерећености свих линија, не пође за руком, можете нам се обратити и на друштвеним мрежама Фацебоок или Инстаграм. За онлине резервације и уплате преко 1А Травел Греен, одобравамо попуст од 10 евра по резервацији у духу доброг и брижног односа према нашем окружењу, а у маниру избегавања непотребне штампе и трошења сувишног папира.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.