Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕТОВАЊЕ

ОДМОР У АФРИЦИ И ПОГЛЕД ИЗ СНОВА: Летње јутро са погледом на планину Синај и отрво Тиран

Naama Bay је природни залив у Шарм Ел Шеику, предивном летовалишту на истоку Египта, који се сматра главним туристичким језгром града, познатом по бројним кафићима, ресторанима, хотелима, али и традиционалним базарима.

1629117765_GLAVNA-Reef-Oasis-Blue-Bay2.jpeg
ФОТО: 1 A
Oglas

Шарм Ел Шеик је веома популаран међу онима који уживају у роњењу. То свакако не чуди, јер је море прозирно, топло, украшено бројним коралним гребенима, на којима буја разноврстан живи свет свих величина и боја. 

Фото: 1 А

Reef Oasis Blue Bay Resort 5*  налази се на удаљености од само 5км од туристичког језгра у Naama Bay-у, а свега 13 км је удаљен од аеродрома. Отворен је 2007 године и чине га две двоспратнице. Из хотела се пружа фасцинантан поглед на планину Синај и острво Тиран. 

Фото: 1 А

Хотел има своју плажу са коралима и понтон за лакши улазак у море. За госте хотела је бесплатна употреба лежаљки и сунцобране, наравно. Хотел поседује аqуа парк, неколико базена, ресторана и барова, а у понуди је и велики број спортских активности различитих типова. Због разноврсног садржаја и добре локације, хотел се препоручује гостима свих узраста и интересовања. 

Фото: 1 А

Све собе у хотелу Reef Oasis Blue Bay Resort 5*  имају балкон или терасу, клима уређај, сеф, мини бар, кетлер, фен за косу и сателитску ЛЦД телевизију. Услуга у хотелу је All Inclusive, што подразумева доручак, ручак и вечеру, по принципу самопослуживања из избора више јела, по хотелским правилима. У концепт су укључене ужине и локална алкохолна и безалкохолна пића. У понуди хотела је неколико додатних ресторана поред главног, као и барови. 

Фото: 1 А

Хотел има пет базена, од тога један намењен најмлађима, аqуа парк, различите дневне и вечерње активности и анимације, као и услугу бесплатног Wi-Fi интернета у лобију. Такође, гости хотела могу без надокнаде користити и теретану. Уз одређене доплате гости могу уживати у забави попут билијара, тениса, разних спортова на води, или се релаксирати уз масажу и неки угодан третман лица или тела.

Фото: 1 А

Фото: 1 А

Ово је прва година да се ова невероватна дестинација налази у понуди „1A Travel agencije“ за коју се најчешће вежу одлични аранжмани за Хургаду и Турску. И даље је тако, а за све понуђене аранжмане на располагању је call centar  011 655 78 00, као и опција онлине резервације на сајту агенције. 

Фото: 1 А

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas