Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОДМОР

ОМИЉЕНА ПЛАЖА У ЦЕНТРУ ХУРГАДЕ: Уграбите задње дане јуна, док нема гужве и афричке врелине

Уживајте у последњим данима јуна

1623697613_GLAVNA-Swiss-Inn1.jpeg
Фото: 1А Травел
Oglas

Прошлу годину, у свима познатим околностима, многи хотелијери су искористили да унапреде и побољшају своју услугу, а промене су довеле до тога да и гости буду задовољнији. Једна од промена је и код веома популарног хотела који се некада називао Хилтон Ресорт, а данас наставља да пружа једнако квалитетну услугу под именом Сwисс Инн Ресорт Хургхада 5*

Фото: 1А Травел

Оно што је била и раније највећа врлина хотела, остаје то и даље. Предивна пешчана плажа са марином, дуга 220м, без корала, и даље је главни адут хотела. Гости хотела, без обзира на одабир услуге (ХБ или АИ) користе без додатне надокнаде сунцобране и лежаљке, и добијају пешкире на коришћење. Један од укупно четири бара, налази се на плажи и омугућава гостима да се освеже након уживања у купању и сунчању. 

Фото: 1А Травел

Сwисс Инн Ресорт Хургхада 5* је смештен у новом туристичком центру Мемша, на само 5км удаљености од аеродрома. Састоји се од два дела, једног који се налази на плажи, и другог који се налази преко улице, у другој линији од мора. Гостима су на располагању бројни типови соба, а све собе поседују клима уређај, САТ ТВ, тераса/балкон, сеф, кетлер, мини бар. Такође, гости хотела могу одабрати Алл Инцлусиве услуге, али и услугу полупансиона. Свакако, наш је савет да се определите за Алл Инцлусиве и безбрижно, у потпуности опустите на одмору. 

Фото: 1А Травел

Поред поменутих барова, гости ће имати прилику да уживају у а ла царте ресторанима, базенима, спортовима и активностима на води, и услугама wеллнесс & спа центра, уз одређену надокнаду или без ње, о чему се свакако могу информисати приликом доласка у хотел. 

Фото: 1А Травел

Сwисс Инн Ресорт Хургхада 5* наставља да носи титулу породичног хотела, јер поред свега наведеног, нуди и сасвим солидан број садржаја за малишане, пре свега базене са мањим и већим тобоганима, два игралишта (од којих једно на плажи), мини клуб, мини диско и дечији мени у главном ресторану. 

Фото: 1А Травел

У понуди наше агенције, налазе се и бројни други хотели у Египту , али и на Анталијској и Егејској обали  Турске. За сва додатна питања на која не можете да пронађете одговоре на нашем сајту , можете нас контактирати путем цалл центра 011 655 78 00. 

За љубитеље зелене боје, бујног зеленила и оне који брину о очувању окружења, нудимо могућност онлине резервације и уплата преко 1А Травел Греен .

На овај начин штедимо ваше време, бринемо о природи не трошећи сувишне количине папира, а и чувамо здравље, сводећи неопходне контакте на минимум у данашњим околностима.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas