Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕТОВАЊЕ

У ПОДНОЖЈУ ПЛАНИНЕ, НА САМОЈ ОБАЛИ МОРА: Amara Luxury Resort & Villas је избор без грешке

Уколико још нисте одлучили где бисте отишли на одмор, предлажемо вам Турску.

1630587820_GLAVNA-Armas-Luxury3.jpg
фото: 1А
Oglas

Од погледа заштићен високим и мирисним боровима, смештен је између топлог мора и планине Таурус, због чега има изузетно пријатну климу. Један је од најпопуларнијих туристичких центара у Турској, са прегршт добрих хотела, лепим пешчано-шљунковитим плажама и веома модерном марином. Кемер се налази на око 40 килметара од Анталије и савршено је летовалиште за идиличан породични одмор. 

фото: 1А

Хотел Amara Luxury Resort & Villas 5* се налази директно на плажи, у регији Гојнук, у летовалишту Кемер. Удаљен је од центра Кемера само 9 км, а од аеродрома у Анталији 35 км. Пространи комплекс окружен зеленилом на површини од 140.000 м2 има укупно 426 смештајних јединица у главној згради и вилама.

Плажа је пешчано-шљунковита дужине око  700 м. Лежаљке, сунцобрани и пешкири на плажи су бесплатни. 

фото: 1А

Хотел поседује Стандадне супериор собе, Family и Large собе. Свака смештајна јединица има: централну климу, SAT LCD TV и музичке канале, Wi-Fi интернет, мини бар (вода, безалкохолна пића, пиво, вино и  чипс се допуњују свакодневно), кетлер, сет за кафу и чај, сеф, купатило са кадом или туш кабином, фен, баде мантил, папуче, већина има балкон или терасу. 

фото: 1А

Услуга у хотелу All Inclusive (самопослуживање, избор више јела) – доручак, касни доручак, ручак, вечера, касна вечера, ужине током дана у снек бару на плажи, посластичарница, специјални дечији кутак у главном ресторану и мини клубу, локална алкохолна и безалкохолна пића.

фото: 1А

За он којима је међу најважнијим аспектима одмора уживање у гастономским атракцијама дестинације, ту је главни ресторан, четири а la carte ресторана (уз доплату и неопходну резервацију унапред), неколико барова, неколико отворених базена за одрасле и децу, аква парк, Spa & Wellness центар на 3.750 м2, турско купатило, сауна, биоскоп, Wi-Fi интернет.

фото: 1А

За најмлађе госте хотела ту су мини клуб за малу децу узраста 4-9 година, дечији клуб за мало старију децу 10-13 година, тинејџ клуб за децу 15-17 година и мини диско.

Од угођаја за љубитеље спа садржаја: турско купатило (хамам), сауна, парно купатило, зона за одмор. Додатно се плаћају масаже, пилинг, третмани неге лица и тела.

Хотел Amara Luxury Resort & Villas 5*  је само један од наших хотела који се и ове, као и претходних година, налазе у понуди за Турску. Целокупна понуда агенције за лето 2021. године је на званичном сајту, а за сва питања и савете се можете обратити контакт центру на 011/655 78 00.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas