· · Komentari: 0
LETOVANJE

U PODNOŽJU PLANINE, NA SAMOJ OBALI MORA: Amara Luxury Resort & Villas je izbor bez greške

Ukoliko još niste odlučili gde biste otišli na odmor, predlažemo vam Tursku.

1630587820_GLAVNA-Armas-Luxury3.jpg
foto: 1A

Od pogleda zaštićen visokim i mirisnim borovima, smešten je između toplog mora i planine Taurus, zbog čega ima izuzetno prijatnu klimu. Jedan je od najpopularnijih turističkih centara u Turskoj, sa pregršt dobrih hotela, lepim peščano-šljunkovitim plažama i veoma modernom marinom. Kemer se nalazi na oko 40 kilmetara od Antalije i savršeno je letovalište za idiličan porodični odmor. 

foto: 1A

Hotel Amara Luxury Resort & Villas 5* se nalazi direktno na plaži, u regiji Gojnuk, u letovalištu Kemer. Udaljen je od centra Kemera samo 9 km, a od aerodroma u Antaliji 35 km. Prostrani kompleks okružen zelenilom na površini od 140.000 m2 ima ukupno 426 smeštajnih jedinica u glavnoj zgradi i vilama.

Plaža je peščano-šljunkovita dužine oko  700 m. Ležaljke, suncobrani i peškiri na plaži su besplatni. 

foto: 1A

Hotel poseduje Standadne superior sobe, Family i Large sobe. Svaka smeštajna jedinica ima: centralnu klimu, SAT LCD TV i muzičke kanale, Wi-Fi internet, mini bar (voda, bezalkoholna pića, pivo, vino i  čips se dopunjuju svakodnevno), ketler, set za kafu i čaj, sef, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, bade mantil, papuče, većina ima balkon ili terasu. 

foto: 1A

Usluga u hotelu All Inclusive (samoposluživanje, izbor više jela) – doručak, kasni doručak, ručak, večera, kasna večera, užine tokom dana u snek baru na plaži, poslastičarnica, specijalni dečiji kutak u glavnom restoranu i mini klubu, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

foto: 1A

Za on kojima je među najvažnijim aspektima odmora uživanje u gastonomskim atrakcijama destinacije, tu je glavni restoran, četiri a la carte restorana (uz doplatu i neophodnu rezervaciju unapred), nekoliko barova, nekoliko otvorenih bazena za odrasle i decu, akva park, Spa & Wellness centar na 3.750 m2, tursko kupatilo, sauna, bioskop, Wi-Fi internet.

foto: 1A

Za najmlađe goste hotela tu su mini klub za malu decu uzrasta 4-9 godina, dečiji klub za malo stariju decu 10-13 godina, tinejdž klub za decu 15-17 godina i mini disko.

Od ugođaja za ljubitelje spa sadržaja: tursko kupatilo (hamam), sauna, parno kupatilo, zona za odmor. Dodatno se plaćaju masaže, piling, tretmani nege lica i tela.

Hotel Amara Luxury Resort & Villas 5*  je samo jedan od naših hotela koji se i ove, kao i prethodnih godina, nalaze u ponudi za Tursku. Celokupna ponuda agencije za leto 2021. godine je na zvaničnom sajtu, a za sva pitanja i savete se možete obratiti kontakt centru na 011/655 78 00.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.