Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОДМОР

Слободно идите на одмор: На ових 7 СТВАРИ обратите пажњу и заборавићете корону

Нема разлога да због короне лето проведете у кући. Слободно путујте и мудро одаберите смештај

1595408003_Bazenhotela.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Нема никакве гаранције да ће приватни смештај бити безбеднији од хотелског. Напротив, хотелијери се стриктно придржавају хигијенских мера о чему можете прочитати ОВДЕ, а и сами можете да мудрим одабиром смештаја проведете опуштено одмор.

Прочитаје још: Да ли бисте преспавали у овом хотелу? Златне шоље, wc и базен, а ноћ кошта скоро 26.000 ДИНАРА (ФОТО)

Чекирање онлајн? НЕ!
Сви саветују чекирање "онлајн", али рецепционери су сада одвојени физичком баријером и већина има визире. Ако није гужва на рецепцији - слободно се чекирајте уживо, али не додирујте површине. Уживо ћете имати прилику да добијете бољу собу на нижем спрату.

Бирајте мање хотеле

Огромни хотели са стотину соба и централном климом су рецепт за - пропаст! У оваквим објектима увек има туриста, као и доста запослених.

Огромни хотели су опасни, али су и безбеднији!!!

Међутим, уколико овакав хотел ради са 50 одсто капацитета велике површине могу да буду предност. Најважнија одлука треба да се донесе на основу информације да ли је ресторан на отвореном.

Уместо лифта - степенице

Дакле, тражите собу на нижем спрату како би избегли коришћење лифта. Не само што је добро за кондицију него нећете додиривати лифт и долазити у непријатну ситуацију како да осталим гостима кажете "сачекаћу други лифт".

Да ли дезинфиковати собу?

Ако је вама тако лакше - да. Сада се све собе детаљно чисте и то специјалним средствима. Собарице су опремљене не само новим средствима, већ и обучене да на посебан начин дезинфикују све површине. Једина површина којој треба обратити посебну пажњу је даљинац.

Базен - да или не?

Противречне изјаве дају лекари да ли је опасно купати се у јавном базену. Сами процените колико људи борави у њему, па уколико процените да у води нећете сусретати остале људе.

Када и храна у башти

Трудите се да пијете кафу и једете на тераси на свежем ваздуху и избегавајте затворене просторе.

Прочитајте још: Шта је са СРПСКИМ ТУРИЗМОМ? Резервације се масовно ОТКАЗУЈУ, сви путују у ПОСЛЕДЊЕМ МИНУТУ

Теретана и спа центар никако!

Теретане и спа центри уколико справе и сто за масажу нису напољу, не треба да користите. Боравите на отвореном, шетајте, трћите, истежите се...

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas