Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОДМОР

ПЕТ ствари које обавезно морате да понесете на одмор

Сви са нестрпљењем ишчекују, када ће спаковати своје кофере и кренути на одмор

1626952148_odmo.jpg
Фото: Депоситпхото
Oglas

Поред крема за сунчање, купаћих костима, шешира и наочара, потребно је да понесете још неколико ситница, како би себи приуштили право задовољство током летње релаксације.

Прочитајте још: ПАКАО од одмора: Раскид на летовању је чест и дешава због само једног ПРОБЛЕМА

С обзиром да у данашње време не можемо замислити одмор без мобилних телефона, таблета и интернета генерално, можда би било идеално да научимо себе како да уживамо и  не будемо робови модерне технологије. 

Због тога, можда је ова година право времеме да са собом понесете ствари које ће вам приуштити чист ужитак.

Књиге

Током године, углавном немамо времена за неку доброу књигу, али док лешкаримо на плажи уживајучи у сунцу и поветарцу, испијајучи хладну лимунаду можемо си приуштити бар једно добро штиво. Одмор уз књигу која вам прија је свакако нешто што ове године треба да пробате, можда вам се свиди.

Опрема за роњење


Уколико не желите да завирите у веће дубине и уживате у лепотама подводног света, то можете учинити и помоћу обичне маске и пераја. Опрема за то није скупа, а може се наћи за пар хиљада динара у свим спортским продавницама. Зато обујте пераја, ставите маску и крените у авантуру која вас неће оставити равнодушним.

Друштвене игре

Ове године понесите карте, човече не љути се или неку другу друштвену игру коју волите, а сигурно нисте имали времена да је играте дуго. Уз залазак сунца, било на тераси или плажи одограјте неку партију и учините одмор са пријатељима или породицом савршеним, а приче са тог летовања незаборавним.

Удобна обућа

Иако је за већину идеалним одмором онај на коме се сем премештања од плаже до ресторана не ради ништа више, ми вам саветујемо да ипак одаберете један дан за мало авантуре. Свако место које одаберете за овај вид опуштања има неких знаменитости које бисмо требали посетити, зато нека се ове године поред јапанки у вашем коферу нађу и удобне патике које ће вам употпунити доживљај са летовања.

Прочитајте још: Путујте што чешће ако желите да будете здрави!

Дечије играчке за плажу

Уколико имате малу децу која летују са вама, обавезно је понети лопатице, кантице и друге играчке за плажу.
Ако сте се одлучили да ове године будете на некој од прелепих пешчаних плажа знајте да ће на њима ваши малишани уживати. Научите их како да направе свој замак, подстичите њихову машту и уживајте у дивним грађевинама које буду стварали пред вашим очима. Док они буду уживали у игри, ви ћете уживати у лежаљци и погледу на њих.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas