Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПУТОВАЊА

Почела је сезона ГОДИШЊИХ ОДМОРА: Ово су трикови за ПАМЕТНО ПАКОВАЊЕ КОФЕРА

Да ли је и вама најтежи део паковање за одмор?

1657752409_suitcase-gda17de9b1_640.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Одлазак на путовање, посебно на одмор требало би да прође без стреса и у добром расположењу, али то само искусни путници могу урадити. Уколико желите да и ваш пут започне потпуно опуштено и да уживате у паковању ствари за путовање, доносимо вам неколико једноставних савета како да све прође лагано и без панике.

Прочитајте још: Свете биљке које ће вас штитити уколико их будете гајили у свом дворишту: Ове 4 биљке ће вам помоћи, а могу имати и лековито дејтво (ФОТО)

Одвојите одећу

За почетак одвојите одећу и ствари које ћете носити и проверите да ли је ли све спремно да крене са вама на пут. Пре него уопште и дођете до кофера припремите одећу која ће у њега ићи. Након тога пронађите кофер, очистите га ако је потребно, а онда га припремите за паковање.

Направите листу

Било би добро да направите листу ствари које носите на путовање. Набрајајте ствари по категоријама. Код израде листе будите реални и узмите у обзир колико дуго ћете заправо бити на путовању. Листу можете правити и тако да тачно напишете што очекујете да ће вам бити потребно за сваки дан путовања.

Прочитајте још: Тајна смисао која мења свест свакога од нас: Никола Тесла на потпуно другачији начин тумачио је "ОЧЕ НАШ"

Припремите кофер

Прва ствар по питању кофера је да га очистите од прашине или других прљавштина ако их има. Најлакше ће вам бити да унапред припремите место где ће шта стајати. Није лоше унапред размишљати о томе када ћете нешто извлачити па онда то тако сложити хронолошки једно на друго.

Прочитајте још: Сви знамо шта значи када вас СВРБИ ЛЕВИ ДЛАН, али да ли знате шта значи када засврбе други делови тела

Са собом носите само најважније

У руксаку или торби коју носите уз себе спакујте само најважније ствари.  Код паковања ручног пртљага понесите само оно што вам је заиста потребно да буде "под руком". 

Слагање одеће

Размишљајте о томе шта ће се јако, а шта мање згужвати. Стручњаци тврде да је најбоље да одећу не слажете као у ормару, на црте и једну на другу. Сматрају да је најбољи начин за избећи црте од гужвања тај да одећу уролате један по један комад. Осим што ће се мање гужвати, заузима мање места.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas