Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ФЕСТИВАЛИ

Фестивал хране и вина, изложба малих произвођача и слика Драгана Стојкова на Савској променади

У знак враћања живота у нормалу у Београду је почео трећи фестивал Добре хране и вина.

1623762802_Depositphotos_51552753_s-2019.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

У Београду је почео трећи Good Food & Wine Festival, који окупља произвођаче традиционалне хране и вина, али и других аутентичних производа из Србије и региона.Током целе седмице, све до 20. јуна на манифестацији која се одржава под слоганом "Да поново наздравимо животу!" учествоваће више од стотину произвођача.

Прочитајте још: Пишите репортаже о Србији, а најбоље добијају НАГРАДЕ

Први велики фестивалски догађај је весели Вински карневал Кнез Михајловом улицом у среду,16. јуна у 12 часова, у којем ће учествовати представници компанија, забављачи и Културно-уметничко друштво "Корени" које ће богатим програмом забавити Београђане.

Сајам традиционалне хране и вина

Попусти
Више од 70 компанија, предузетника и пољопривредних газдинстава изложиће производе које ће посетиоци моћи да дегустирају и купе по специјалним ценама.

На централном фестивалском догађају Сајму традиционалне хране и вина, 19. јуна на ексклузивној локацији Waterfront, кеју Сава Променада, представиће се лидери прехрамбене индустрије и винарства, али и велики број малих произвођача са ових простора.

Прочитајте још: Кинески туристи нашли "јин и јанг" у Шумадији: Хоће да виде Мораву, а у музеју остављају чудне поруке (ФОТО)

Војводина и Златибор

Један је "Војвођански корнер" на којем наступа ТО Војводине са 10 учесника. Овде ћете наћи бројне разлоге зашто провести одмор у Војводини: од смештајних и угоститељских објеката до винарија, произвођача традиционалне хране и пића. Током Фестивала, манифестација Дани Војводине, која сваке године привуче бројне посетиоце.

Изложба Драгана Стојкова на Променади

Други корнер припада српској планинској лепотици: "Златиборски корнер" који доноси оно најбоље и најлепше из овог дела Србије: од традиционалних сувенира до пршуте, кајмака, сира.

Посетиоци могу обићи и две сајамске изложбе:"Хлеб наш насушни", пекаре АС Браћа Станковић, а друга је изложба слика "Боје и вино" познатог академског сликара Драгана Стојкова.

Прочитајте још: Ово место у Србији је свето и ИСПУЊАВА ЖЕЉЕ: А разлог зашто су манастири у њему МАЛИ је ПРЕЛЕП И НЕВЕРОВАТАН! (ФОТО)

На бини ће се одвијати забавни програм, као и радионице о винима, здравој исхрани и другим темама, а ту су и наградне игре и поклони.Улаз на сајам је слободан за све љубитеље доброг залогаја и домаћих вина. У низу пратећих догађаја учествоваће и београдски угоститељи у оквиру "Недеље београдских ресторана".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas