Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПУТОВАЊА

Пишите репортаже о Србији, а најбоље добијају НАГРАДЕ

У току је конкурс за најбољу репортажу Фондације "Биљана Боснић Огњеновић".

1623675817_BiljanaBosnicUvac.jpg
Oglas

Фондација „Биљана Боснић Огњеновић“ и ове године организује конкурс за најбољу репортажу (текстуалну или видео) о дестинацији у Републици Србији.

Прочитајте још: Ово место у Србији је свето и ИСПУЊАВА ЖЕЉЕ: А разлог зашто су манастири у њему МАЛИ је ПРЕЛЕП И НЕВЕРОВАТАН! (ФОТО)

Награда садржи плакету и новчани износ од 100.000,00 РСД. Право да конкуришу имају новинари, као и студенти свих факултета у Републици Србији. Прошле године је Фондација организовала избор за најбољу репортажу о Египту и Србији.

Ко је Биљана Боснић?
Биљана Боснић Огњеновић је била новинарка са дугогодишњим искуством у пољу туризма који је током времена постао њена ужа специјалност. Као једна од најбољих младих туристичких новинарки иза себе је оставила бројне новинарске репортаже, путописе и интервјуе са еминентним личностима из света културе и уметности, као и са експертима из области кулинарства, угоститељства, туризма и хотелијерства.

Пријаве на конкурс могу да се шаљу до 15. јула на е-маил адресу: фондацијаббо@гмаил.цом

Репортажа не сме да буде објављивана

Радови који конкуришу не смеју да буду већ објављивани или награђивани. Сваки кандидат може да конкурише само са једном репортажом. Писана репортажа може да садржи највише 10.000 карактера (са празним местима) и  3-4 фотографије, док видео може да траје до 15 минута.

Прочитајте још: Кинески туристи нашли "јин и јанг" у Шумадији: Хоће да виде Мораву, а у музеју остављају чудне поруке (ФОТО)

Победник ће бити проглашен 21. јула године, док ће награда бити уручена 27.септембра, на Међународни дан туризма.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas