· · Коментари: 1
ВИКЕНД

Милош је током короне први у Србији направио ГЛАМПИНГ и сада цела породица живи од тога (ФОТО)

Глампинг је најновији хит у туризму, а Милош Тодосијевић је одлучио да искористи овај тренд.

1622717589_glamping-Milos-Todosijevic.jpg
Фото: А. М.

Сигурно сте чули за "глампинг", али не знате шта је то. Глампинг је луксузан кампинг! Многи желе да иду у природу, али не могу да замисле да проведу дан без удобности савремене цивилизације. То им нуди глампинг.

Прочитајте још: Турска, летовање, КОРОНА: Правила и цене ИЗНЕНАДИЋЕ све оне који планирају да проведу ОДМОР овде (ФОТО)

Свет је нарочито у време короне полудео за глампингом. Сви су одједном пожелели да побегну из града, али да оду тамо где имају струју, топлу воду, телевизор, бежични интернет, модерну кухињу...

Мала и удобна Фото: А. М.

Кампови у Србији

У Србији постоје кампови, али не луксузни. Ову "рупу" у понуди приметио је Милош Тодосијевић и одлучио да је - "попуни".

Србија нема глампинг

Прочитајте још: НАЈГОРА година у историји: Туризам у СРБИЈИ су спасли ОВИ ЉУДИ

- У сред короне почео сам да градим луксузну малу колибу. Чим сам је завршио, средине јула 2020. године стигао је први туриста: мађарски бајкер - каже Тодосијевић.

Луксузна колиба у Србији

Од тог тренутка кућица викендом никада није била празна.

- Гости су странци, а из Србије долазе Новосађани и Београђани. Долазили су из Аустралије, Француске, Хонг Конга, Чилеа, Италије, Немачке... Најстарији гости су били из Војводине, пар који је 1958. годиште - каже Тодосијевић.

Међуречје Фото: А. М.

Прочитајте још: Шта можете у Истанбулу за 7 сати? Пратите наше инструкције и обиђите град уздуж и попреко

Кућица на дрвету

Тренутно читава породица живи од глампинг-кућице. Када гост оде очисте је и среде и већ стиже нов. Налази се на прометном месту у Међувршје, одакле полазе чамци који крстаре Овчарско кабларском клисуром.

Милош почиње да гради кућицу на дрвету за госте

- Почињем да градим праву дрвену кућицу на дрвету, а онда још једну глампинг кућицу, јер је потражња међу странцима огромна. Нова кућица имаће места за четири особе, јер постојећа је мала и има само два кревета са терасом. Више сам него задовољан глампингом - закључује Милош Тодосијевић.

Прочитајте још: ЕПСКО ХИПИ путовање: Да ли би кренули АУТОБУСОМ на ПУТ од 70 дана?

Први глампинг

Скарлет Јохансон и Рајан Рејнолдс су први познати пар који је отишао на глампинг. И свет је полудео!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.