Oglas
· · Komentari: 1
VIKEND

Miloš je tokom korone prvi u Srbiji napravio GLAMPING i sada cela porodica živi od toga (FOTO)

Glamping je najnoviji hit u turizmu, a Miloš Todosijević je odlučio da iskoristi ovaj trend.

1622717589_glamping-Milos-Todosijevic.jpg
Foto: A. M.
Oglas

Sigurno ste čuli za "glamping", ali ne znate šta je to. Glamping je luksuzan kamping! Mnogi žele da idu u prirodu, ali ne mogu da zamisle da provedu dan bez udobnosti savremene civilizacije. To im nudi glamping.

Pročitajte još: Turska, letovanje, KORONA: Pravila i cene IZNENADIĆE sve one koji planiraju da provedu ODMOR ovde (FOTO)

Svet je naročito u vreme korone poludeo za glampingom. Svi su odjednom poželeli da pobegnu iz grada, ali da odu tamo gde imaju struju, toplu vodu, televizor, bežični internet, modernu kuhinju...

Mala i udobna Foto: A. M.

Kampovi u Srbiji

U Srbiji postoje kampovi, ali ne luksuzni. Ovu "rupu" u ponudi primetio je Miloš Todosijević i odlučio da je - "popuni".

Srbija nema glamping

Pročitajte još: NAJGORA godina u istoriji: Turizam u SRBIJI su spasli OVI LJUDI

- U sred korone počeo sam da gradim luksuznu malu kolibu. Čim sam je završio, sredine jula 2020. godine stigao je prvi turista: mađarski bajker - kaže Todosijević.

Luksuzna koliba u Srbiji

Od tog trenutka kućica vikendom nikada nije bila prazna.

- Gosti su stranci, a iz Srbije dolaze Novosađani i Beograđani. Dolazili su iz Australije, Francuske, Hong Konga, Čilea, Italije, Nemačke... Najstariji gosti su bili iz Vojvodine, par koji je 1958. godište - kaže Todosijević.

Međurečje Foto: A. M.

Pročitajte još: Šta možete u Istanbulu za 7 sati? Pratite naše instrukcije i obiđite grad uzduž i popreko

Kućica na drvetu

Trenutno čitava porodica živi od glamping-kućice. Kada gost ode očiste je i srede i već stiže nov. Nalazi se na prometnom mestu u Međuvršje, odakle polaze čamci koji krstare Ovčarsko kablarskom klisurom.

Miloš počinje da gradi kućicu na drvetu za goste

- Počinjem da gradim pravu drvenu kućicu na drvetu, a onda još jednu glamping kućicu, jer je potražnja među strancima ogromna. Nova kućica imaće mesta za četiri osobe, jer postojeća je mala i ima samo dva kreveta sa terasom. Više sam nego zadovoljan glampingom - zaključuje Miloš Todosijević.

Pročitajte još: EPSKO HIPI putovanje: Da li bi krenuli AUTOBUSOM na PUT od 70 dana?

Prvi glamping

Skarlet Johanson i Rajan Rejnolds su prvi poznati par koji je otišao na glamping. I svet je poludeo!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas