· · Коментари: 1
ГРЧКА

НОЖ У ЛЕЂА СРБИМА! Грци Македонце пуштају у земљу, НАМА НИ ТЕСТ НЕ ПОМАЖЕ!

Дефинитивно је крај: Грчка дозволила долазак Северномакедонцима и туристима из Руанде, али српске госте не жели..

1598627615_athens.jpg
Фото: Пиксабеј

Они који су се надали да ће, бар, у септембру уживати на Егеју сада могу да забораве на планове и покушају да пронађу план Б. Грчка ни на крају сезоне не жели српске туристе иако је у нашој земљи ситуација са корона вирусом неупоредиво боља него у овој земљи.

Прочитајте још: БАГАТЕЛА: Грчке ХОТЕЛЕ продају по цени СТАНА у БЕОГРАДУ, а у монденском Санторинију цена 400.000 евра!

Као што смо навикли, грчка влада је поново у петак поподне донела одлуку да у септембру неће отворити  границу за српске туристе.

Како пише грчки сајт "traveloffpath.com" од уторка ће у ову земљу моћи да уђу и грађани Северне Македоније са ПЦР тестом, док ће деца до 10 година улазити без теста. Тест је потребан грађанима Румуније и Бугарске и још неких земаља ЕУ.

Рекордан број заражених
Одкраја  јула Грчка свакодневно бележи рекордан број заражених који је три пута већи од броја у Србији!
Без теста улазе грађани Руанде, Туниса, Руанде, Тајланда...

Грчка без ПЦР теста прима и туристе из већине земаља ЕУ, међу којима је и Хрватска, као и САД, Аустралије, Канаде и Велике Британије, Јапана, Јужне Кореје и Тајланда, али и Грузије, Руанде, Туниса, Уругваја...

Прочитајте још: ОХРИД какав НИКАДА нисте видели! ГОРИ Твитер - ЂУБРЕ на све стране, а за све одговорни ОНИ (ФОТО)

Да подсетимо, читаво лето су грађани Албаније могли да улазе у Грчку беу икаквих ограничења, а од скоро им је потребан ПЦР тест.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.