Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОВРАТАК У БУДУЋНОСТ

Предвиђања овог човека из 2012. године КАКО ЋЕ СВЕТ ИЗГЛЕДАТИ 2022. године су се ОБИСТИНИЛА (ВИДЕО)

Предвиђања технолошког фанатика од пре 10 година о томе како ће свет изгледати 2022. изненађујуће су се обистинила.

1641973472_______________gjjdgkdf.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб
Oglas

Том Скот је поделио своја размишљања о томе како ће изгледати 2022. година на свом Јутјуб каналу још 2012. године – и од тада је будно пратио развој догађаја.

Јутјубер је предвидео да ће се границе на екранима Еплових телефона смањити - и да ће технолошка компанија променити њихове текстове фонтова у наредној деценији.

Такође је тачно претпоставио да ће 5Г „прекрити земљу“ за приступ интернету – али је признао да ово није нужно тешко погодити.

Веровао је у блогове

Скот је такође направио неколико промашаја у погледу напретка технологије – укључујући давање приоритета коришћењу мобилних уређаја у односу на десктоп рачунаре.

Гледајући уназад, рекао је: "Само сам то потпуно пропустио. Та транзиција је почињала, а ја то нисам приметио."

Прочитајте још: КРАДЕ ВАМ САН: Откривено која је НАЈГОРА АПЛИКАЦИЈА за коришћење пре спавања

Јутјубер, који има скоро 5 милиона претплатника, замислио је да ће Епл избацити слушалице опремљене камерама и микрофонима који ће стално снимати наше животе.

Признао је: „Људима се до сада не свиђа идеја да се све памти и да се те информације деле са корпорацијама."

Фото: Принтскрин/Јутјуб

Скот је такође рекао да једна ствар коју није приметио у технолошким трендовима, а коју је требало да примети у 2012. је спори пад „блоговања“. Крајем 2000-их, постало је популарно да људи започињу сопствене блогове – који су били форуми за писање идеја и ширење информација на мрежи. Али до средине 2010-их, ово је претекао Твитер, где су корисници могли да деле своја уверења једним кликом на дугме, све на једном месту.

А сада Скот има предвиђање за 10 година од сада – да ће садржај кратке форме доминирати над дужим видео записима на платформама као што је Јутјуб.

Рекао је: „Мислим да ће кратки видео снимци учинити Јутјубу оно што је Твитер учинио блоговима.

Повратак у будућност

„Људи ће и даље правити видео садржај дугог формата, и даље ће се повезивати и гледати, али кратки формат је толико једноставнији да ће га бити много више.

„То није савршена аналогија, али имам лош осећај да ће кратки видео-снимци победити само захваљујући бројности.“

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas