Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МЈУЗИКЛ

БРИЉАНТИН проглашен за сексистички филм! Оливија Њутн Џон одбрусила критичарима!

Глумица легендарног филма "Бриљантин" Оливија Њутн Џон шокирана лошим критикама после 40 година.

Oglas

Током божићних празника гледаоцима широм света поново је пуштен некадашњи хит-филм "Бриљантин" из 1978. године. Гледаоци у Британији су били "згрожени" филмом и кренула је лавина коментара.

Прочитајте још: Селма Хајек (54) у бикинију: Још једна дама у шестој деценији показала САВРШЕНО тело

Филм је оцењен као "сексистички", "хомофобичан" и, уркатко, грозан! Тако су га оцењивали критичари, после пуних 40 година, а лоше коментаре давали су гледаоци на друштвеним мрежама BBC који је емитовао филм.

Оливија Њутн Џон (72), која је у "Бриљантину" глумила главну женску улогу Сенди, на критике је одговорила кратко: "Људи, оладите мало!"

Мизогени елементи!
Критичари су ишли толико далеко да су анализирали и речи песама. Тако су у песми “Summer Nights” успели да пронађу мизогене елементе!
"Бриљантин" је забаван мјузикл, не тражите у свему заверу!

- Филм треба да схватите као "сладак класичан мјузикл". Филм је забаван, Не заборавите да се снимљен 70-тих година о периоду 50-тих година. Дакле, схватите га као неозбиљан мјузикл - рекла је Оливија.

Прочитајте још: Спремите се за ШОК: Била је СЕКС симбол 90-тих, сви мушкарци су је желели, а ево како ДАНАС изгледа

Ова асутралијска глумица је три пута успела да победи рак и каже да сада потпуно другачије доживљава свет око себе. Она је дала интервју за британске медије.

- Морамо мало да се опустимо, а не да у свему тражимо "задње намере" - закључила је она.

Џон Траволта, који је глумио главни мушки ллик Зука, сматра да је филм сладак, симпатичан, забаван и да сигурно у њему има много доброг чим је и данас популаран.

Прочитајте још: Супер модел Паулина Поришкова (55) као од "мајке рођена": Тело као тинејџерка

- Филм је јединствен, опустите се мало - закључио је Траволта.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas