· · Коментари: 0
ЛЕГЕНДА

Сећате се дечака из филма "Ко то тамо пева"? Ево како ДАНАС ИЗГЛЕДА и ЧИМЕ СЕ БАВИ (ФОТО)

Велика је вероватноћа да вас је некад на линији 17 провозала филмска звезда.

1638466168_668303_ko-to-tamo-peva-decak_ls.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб

У питању је Ненад Костић који је као дечак давне 1980. дебитовао у чувеном филму "Ко то тамо пева" и једнако чувеној дует песми "За Београд"!

Улогу је добио сасвим случајно

Као дечак од 11 година је добио улогу захваљујући чињеници да је његов стриц служио војску са режисером филма, Слободаном Шијаном.

Прочитајте још: Где су сада глумци ОМИЉЕНОГ ПРАЗНИЧНОГ филма "У ствари љубав": Трагедија, сломљено срце и Холивуд (ФОТО)

Почетком деведестих је био ДЈ, затим је постао полицајац да би се онда запослио као возач у београдском градском саобраћајном предузећу, а за медије је открио колико се нећкао да прихвати улогу у филму:

"Прво сам хтео, па онда нисам хтео, па су онда хтели да ме шишају до главе, па онда нисам хтео. Ја сам имао тако мало уфрћкану, коврџаву косу, па се то свидело Неди Арнерић, па је рекла, не, добар је он тако нама са лепом косицом."

Фото: Принтскрин/Јутјуб

Најтеже су му пали прави шамари које је примио на снимању филма:

"Она сцена "ко је украо новчаник", ја сам ту у ствари стварно добио два шамара, које сам требао да одглумим, плач, па су понављали ту сцену једно десет пута, због мене. Шијан је рекао Бати Стојковићу "ма лупи му два шамара, нек заплаче мало, нек иде и тако је било. Добио сам два шамара, ја сам заплакао, побегао из аутобуса. Мој стриц ме тражио моторо по Панчеву и нашао ме. Дошао Бата Стојковић код мене и купио ми једну велику бомбоњеру."

У друштву легендарних глумаца

На сету се највише дружио па Павлем Вујисићем, који га је научио да игра шах, Драганом Николићем и Александром Берчеком:

"Александар Берчек, то је такав човек... скоро смо се видели код Драгише Мишовић, на семафору." Када га је препознао, глумац се силно обрадовао.

Фото: Принтскрин/Јутјуб

На премијеру је повео све своје наставнике из школе:

"Први пут сам видео филм кад је била премијера у Козари, тад сам био пети разред, поделио улазнице мојим наставницима. Правио сам се мало важан."

Године 2002. се пријавио на оглас градског превоза у Београду и постао возач аутобуса. Данас вози на линији број 17 Земун – Коњарник.

Каже и да данашњи путници на овој линији знају његову причу па се кроз смех зна десити и добацивање у стилу “Вози, Мишко!” али се он на све само насмеје и настави са вожњом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.