· · Komentari: 0
LEGENDA

Sećate se dečaka iz filma "Ko to tamo peva"? Evo kako DANAS IZGLEDA i ČIME SE BAVI (FOTO)

Velika je verovatnoća da vas je nekad na liniji 17 provozala filmska zvezda.

1638466168_668303_ko-to-tamo-peva-decak_ls.jpg
Foto: Printskrin/Jutjub

U pitanju je Nenad Kostić koji je kao dečak davne 1980. debitovao u čuvenom filmu "Ko to tamo peva" i jednako čuvenoj duet pesmi "Za Beograd"!

Ulogu je dobio sasvim slučajno

Kao dečak od 11 godina je dobio ulogu zahvaljujući činjenici da je njegov stric služio vojsku sa režiserom filma, Slobodanom Šijanom.

Pročitajte još: Gde su sada glumci OMILJENOG PRAZNIČNOG filma "U stvari ljubav": Tragedija, slomljeno srce i Holivud (FOTO)

Početkom devedestih je bio DJ, zatim je postao policajac da bi se onda zaposlio kao vozač u beogradskom gradskom saobraćajnom preduzeću, a za medije je otkrio koliko se nećkao da prihvati ulogu u filmu:

"Prvo sam hteo, pa onda nisam hteo, pa su onda hteli da me šišaju do glave, pa onda nisam hteo. Ja sam imao tako malo ufrćkanu, kovrdžavu kosu, pa se to svidelo Nedi Arnerić, pa je rekla, ne, dobar je on tako nama sa lepom kosicom."

Foto: Printskrin/Jutjub

Najteže su mu pali pravi šamari koje je primio na snimanju filma:

"Ona scena "ko je ukrao novčanik", ja sam tu u stvari stvarno dobio dva šamara, koje sam trebao da odglumim, plač, pa su ponavljali tu scenu jedno deset puta, zbog mene. Šijan je rekao Bati Stojkoviću "ma lupi mu dva šamara, nek zaplače malo, nek ide i tako je bilo. Dobio sam dva šamara, ja sam zaplakao, pobegao iz autobusa. Moj stric me tražio motoro po Pančevu i našao me. Došao Bata Stojković kod mene i kupio mi jednu veliku bombonjeru."

U društvu legendarnih glumaca

Na setu se najviše družio pa Pavlem Vujisićem, koji ga je naučio da igra šah, Draganom Nikolićem i Aleksandrom Berčekom:

"Aleksandar Berček, to je takav čovek... skoro smo se videli kod Dragiše Mišović, na semaforu." Kada ga je prepoznao, glumac se silno obradovao.

Foto: Printskrin/Jutjub

Na premijeru je poveo sve svoje nastavnike iz škole:

"Prvi put sam video film kad je bila premijera u Kozari, tad sam bio peti razred, podelio ulaznice mojim nastavnicima. Pravio sam se malo važan."

Godine 2002. se prijavio na oglas gradskog prevoza u Beogradu i postao vozač autobusa. Danas vozi na liniji broj 17 Zemun – Konjarnik.

Kaže i da današnji putnici na ovoj liniji znaju njegovu priču pa se kroz smeh zna desiti i dobacivanje u stilu “Vozi, Miško!” ali se on na sve samo nasmeje i nastavi sa vožnjom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.