Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИСКРЕНО

Љубинка Кларић открила непознате детаље са снимања серије "Мој рођак са села": Ово сигурно нисте знали о Војину Ћетковићу!

Љубинка Кларић, многе је освојила улогом учитељице Дуње у серији "Мој рођак са села" у којој је заједно играла са својим колегом Војином Ћетковићем

1612366416_ljubinka.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Прва
Oglas
Позната глумица, поред серије која је освојила срца свих, гледамо и у серијама "Тате" и "Клан". Гостујући у једној емисји открила је да није ни слутила да ће "Мој рођак са села" достићи толику популарност.
 
 
-Имала сам тада 28 година и нисам могла ни да замислим да ће серија постати толико популарна. Она траје и људи се радују изнова свакој репризи. Војина Ћетковића знам од своје седамнаесте године, од снимања једног студентског филма, и он је бескрајно духовит. И диван човек. Провели смо на снимању серије и његов „последњи момачки дан“, јер се у то време оженио. Уживали смо и сјајно се забављали. Сате смо проводили заједно у аутомобилу возећи се од Београда до Крагујевца где се снимала серија и назад - рекла је у емисији "Кец на једанаест".
 
Улога у серији „Клан“, с друге стране, потпуно је другачија од свега што је до сада играла на телевизији. 
 
 
-Много ми је драга та улога и увек се смејем јер глумим једну потпуно убијену жену, без енергије, али с друге стране пасивно-агресивну. Такође, она и пије па је увек „под гасом“. И то је води. Скерла је био врло одређен са тим шта жели од сваког глумца и давао ми је идеје све време снимања. Знате, и када се десе неке страшне ствари у животу увек је ту и доза хумора. Тако је и у нашем послу, не може бити само драме, већ је увек ту и смех – рекла је позната глумица. 
 
 
 
Како је додала, са сином се „обрачунава“ као да су вршњаци, као да обоје имају 12 година, а он не може да се не смеје чак и када је озбиљна. 
 
 
- Мислим да зато толико волим серију „Тате“ и улогу Лоле коју тумачим. Она ми је била одличан начин да се подсмевам и самој себи јер осим година делимо и заједнички хумор и „танке“ живце. Сестра ми често каже када ме чује како разговарам са сином да сам иста Лола. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas