Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Звезда серије „Певачица“ открила детаље нових епизода: Ево кроз шта ће све пролазити Емилија!

Серија "Певачица" након само три епизоде обара рекорде гледаности

1631630899_jelena-mur.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /К1
Oglas

Јелена Мур, поред Милице Павловић, главна је звезда нове серије "Певачица", која је већ након треће епизоде постала једна од најомиљенијих домаћих оставрења.

Прочитајте још: Мадонина секси гуза оборила друштвене мреже: Фанови шокирани њеним понашањем (ВИДЕО)

Млада глумица, открила је у једној емисији, како је заправо добила улогу Емилије, бивше најбоље другарице Иване, која јој је "преотела" славу.

Емилија је спремна на све због славе

- Била сам на кастингу, требало је да отпевам једну песму и много сам желела да добијем улогу. И добила сам је. Драго ми је да је почело емитовање серије да гледаоци виде да је она више од таблоидне приче. Да почну да је гледају с једном премисом, а да кроз епизоде схвате да је ова серија нешто потпуно друго. То је прича о певачком занату – рекла је лепа Јелена у емисији "Кец на једанест" и открила кроз какве фазе ће њен лик пролазити у првих 12 епизода популарне епизоде.

- Она се бори да задржи своја морална начела и да се остане доследна себи, али јој се тај музички свет веома допадне и почиње да се мења – казала је Јелена.

Глумица је испричала и да је пандемија короне прекинула њено школовање у Америци у којој је упознала свог супруга који је такође глумац и који сада живи у Србији. Али, како живот увек нешто узме, а нешто друго да, током епидемије је научила нешто ново.

 

- Сви мушкарци у мојој породици свирали су и свирају хармонику и пуна ми је кућа тих инструмената. Једног дана сам узела хармонику, јер ми је било досадно и решила да научим да је свирам. Тата ми је рекао да ће ми за то требати доста времена, али морам вам признати да сам брзо ушла у штос. Још увек се не сналазим најбоље са нотама јер нисам музички образована, али умем да свирам. Чак сам се и у једној сцени у „Певачици“ латила хармонике и одсвирала и отпевала једну песму. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas