· · Komentari: 0

Zvezda serije „Pevačica“ otkrila detalje novih epizoda: Evo kroz šta će sve prolaziti Emilija!

Serija "Pevačica" nakon samo tri epizode obara rekorde gledanosti

1631630899_jelena-mur.jpg
Foto: YouTube printscreen /K1

Jelena Mur, pored Milice Pavlović, glavna je zvezda nove serije "Pevačica", koja je već nakon treće epizode postala jedna od najomiljenijih domaćih ostavrenja.

Pročitajte još: Madonina seksi guza oborila društvene mreže: Fanovi šokirani njenim ponašanjem (VIDEO)

Mlada glumica, otkrila je u jednoj emisiji, kako je zapravo dobila ulogu Emilije, bivše najbolje drugarice Ivane, koja joj je "preotela" slavu.

Emilija je spremna na sve zbog slave

- Bila sam na kastingu, trebalo je da otpevam jednu pesmu i mnogo sam želela da dobijem ulogu. I dobila sam je. Drago mi je da je počelo emitovanje serije da gledaoci vide da je ona više od tabloidne priče. Da počnu da je gledaju s jednom premisom, a da kroz epizode shvate da je ova serija nešto potpuno drugo. To je priča o pevačkom zanatu – rekla je lepa Jelena u emisiji "Kec na jedanest" i otkrila kroz kakve faze će njen lik prolaziti u prvih 12 epizoda popularne epizode.

- Ona se bori da zadrži svoja moralna načela i da se ostane dosledna sebi, ali joj se taj muzički svet veoma dopadne i počinje da se menja – kazala je Jelena.

Glumica je ispričala i da je pandemija korone prekinula njeno školovanje u Americi u kojoj je upoznala svog supruga koji je takođe glumac i koji sada živi u Srbiji. Ali, kako život uvek nešto uzme, a nešto drugo da, tokom epidemije je naučila nešto novo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Mur (@jele_moore)

- Svi muškarci u mojoj porodici svirali su i sviraju harmoniku i puna mi je kuća tih instrumenata. Jednog dana sam uzela harmoniku, jer mi je bilo dosadno i rešila da naučim da je sviram. Tata mi je rekao da će mi za to trebati dosta vremena, ali moram vam priznati da sam brzo ušla u štos. Još uvek se ne snalazim najbolje sa notama jer nisam muzički obrazovana, ali umem da sviram. Čak sam se i u jednoj sceni u „Pevačici“ latila harmonike i odsvirala i otpevala jednu pesmu. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.