Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПЕВАЧИЦА добија наставак: Милош Тимотијевић открио како ће се ликови Иване и Владе вратити у серију

Глумац открио детаље наставка серије

1662974263_pevacica.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен
Oglas

Милица Павловић и МИлош Тимотијевић, поново ће се наћи у главној улози у наставку серије ""Певачица", а популарни глумац открио и детаље из друге сезоне, због чињенице да су ликови Иване и Владе убијени у првом делу овог серијала.

Прочитајте још: Краљица Елизабета има ЧЕТВОРО деце: Њен МИЉЕНИК је тиха и ефикасна фигура, која решава проблеме из СЕНКЕ

– Снимање би требало ускоро да почне, и то је све што могу да кажем. Знам да ће бити друге сезоне, и да сам у њој, али не знам шта су смислили Предраг Гага Антонијевић и Наташа Дракулић. То је узбудљив пројекат, па једва чекам и то да прочитам – рекао је Милош Тимотијевић за ТВ Новости, а потом открио да ни њему није јасно како ће се Ивана и Влада вратати у серију, с обзиром да су убијени у првој сезони:

– Можда буде нека претходна прича… То је серија о натприродном, па ко зна шта све може да се седи. Можда је то прва прилика да одиграм духа или зомбија. Шалим се. Већ крајем прве сезоне озбиљно се отворила прича о црној магији, а у том жанру је све могуће, рекао је Милош и открио да ли му је било интригантно да игра у оваквом жанру:

Прочитајте још: Реаговало обезбеђење: Тања Савић избацила дечка са наступа због ОВОГ потеза (ВИДЕО)

– Мој лик јесте био под утицајем магије, али магија се просто не игра. Можда можете да представите неке реакције, али магију не можете да одиграте осим ако се њом не бавите… Иначе, волим улогу Владе Видака. Он је трагично-романтичан лик и та рола ми је била инспиративна за игру. Лако сам пристао када сам први пут прочитао сценарио и било ми је занимљиво што мени неко нуди такво нешто. Када сам почео да читам, питао сам се како су ме мимоишле све улоге полицајца које постоје у серији – нашалио се Милош Тимотијевић.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas