· · Коментари: 0
ПРОМО

АПОЛЛОН ЈЕ КУЋНИ БИОСКОП: 10 000 сати домаћег и холивудског, филмског и серијског програма!

Активирај бесплатни промо период сада, откажи било када

1620392672_apollon1-1-.png
Фото: Промо

Темпо живота у 21. веку је брз и динамичан. Човек модерног доба, има доста обавеза које чине саставни део његовог дана.

Зато нам је најдрагоценије слободно време, када желимо да без улагања додатног напора добијемо квалитетан, брз и разноврстан забавни садржај и узивање у ком све иде лако и једноставно. Како би исли у корак са развојем технологије, потреба гледалаца али и светским тржиштем – креирали смо Аполлон, прву домаћу онлине платформу за гледање филмова и серија са преводом.

Фото: Промо

Аполлон је једини локализовани сервис путем ког корисници могу у сваком тренутку да приступе бази са више од 10 000 сати, холивудског и домаћег филмског и серијског програма са преводом на српски језик. Поред највећег избора холивудских филмова, овај сервис нуди безграничан број америчких серија као и целокупан опус серијског програма у продукцији Телеком Србија и Пинка, као и све култне филмове домаће кинематографије. Све ово,  Аполлон чини јединственим и у погледу светских понуда овог типа који се махом заснивају на сопственим садржајима.

Фото: Промо

Поред садржаја, и употреба сервиса је намењена свим узрастима и категоријама гледалаца. Сви корисници Телеком кабловске мреже могу потражити филмове са ознаком Аполлон у свом видео клубу, и приступити богатом свету играног програма за све укусе и узрасте. АПОЛЛОН можете активирати у ИРИС ТВ Видео клубу Телекома Србија позивом контакт центра на број 0800 100 100 или у најближој мтс пословници. Сваком кориснику комплетан АПОЛЛОН садржај је доступан бесплатно првих месец дана од датума активације. По истеку промо периода од месец дана, корисници могу наставити да уживају у АПОЛЛОН садржајима по цени од само 399 динара месечно.

Сви други корисници могу активирати Аполлон, преузимањем апликације за СМАРТ телевизоре или Андроид и Ипхоне паметне телефоне. Уколико зелите могуцност гледања и на рацунару или таблету, региструјте се за 30 дана бесплатног корисцења путем адресе Аполлон.рс.

Фото: Промо

Због својих специфицности, предности су на страни Аполлона. Аполлон је једини сервис са обједнињеном листом филмова пет америчких мејџор студија И највећом архивом култног домаћег филмског И серијског програма. Аполлон је и први сервис са СВИМ преведеним насловима на локални, српски језик. Једноставан за употребу, без реклама И банера – намењен свим узрастима.  Аполлону могу приступити сва домаћинства или индивидуални корисници са само интернет конекцијом преузимањем апликације или приступом на wеб адресу аполлон.рс.

Овакав сервис можете активирати већ данас, и наредних месец дана користити потпуно бесплатно.

У погледу иновација, значајна информација за кориснике из региона је да ће сви наслови бити преведени и на друге локалне језике: хрватски, босански, македонски и албански – што омогућава свим корисницима да узивају у богатом и пажљиво одабраном саџају сервиса Аполлон, и то без реклама.

Визија Аполлона је не само да унесе иновацију на регионално тржиште, већ и да оплемени свакодневницу и својим корисницима пружи забаву најбољег калибра, којој ће остати верни.

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.