· · Коментари: 0
Нова хит серија на ТВ Прва

“Дар Мар” - од вечерас, сваког дана у 21 сат

Гледаоци су у петак испратили последњу епизоду прве сезоне омиљене серије “Игра судбине” али Прва телевизија ће своју публику одмах обрадовати још једним великим хитом, серијом “Дар Мар”.

1624865470_DAR-MAR.jpg
Фото: Промо

Од вечерас, сваког дана у 21 час пратићемо ову фантастичну драму са хумористичким елементима, која је окупила врхунску регионалну продукциону и глумачку екипу.

Серија прати догодовштине Божене, необичне шефице најмање полицијске станице у држави, и њених колега полицајаца, Бранка, Жељка и Мила, у малом, мирном и живописном месту Дизмову, које као да и даље припада неком прошлом, бољем времену. 

Божена (Ксенија Пајић) је полицајка чврсте руке и великог срца. Божена је навикла да је она та која издаје наређења. Лоше подноси ауторитет, поготово ако је тај ауторитет начелник Јуре (Енес Вејзовић), њен бивши љубавник и по свој прилици пођеднако тврдоглав као она.

Дизмово је место у ком нема криминала и у ком јунаци серије воде лагодан живот: добијају плату, а посла нема. Проблеми настају оног тренутка када им из Управе јављају како планирају да угасе њихову станицу управо због недостатка посла, а њих да пошаљу у прекоманду. Њима то није по вољи, јер свако је на неки начин везан за ово месташце. Божена има тајну из прошлости због које јој не пада на памет да се сели, Бранко (Фабијан Павао Медвешек) има вереницу и само што није добио стан који је дуго чекао, а Жељко (Роко Сикавица) се фатално заљубио. Тада долазе до помало неконвенционалног решења: да измисле злочин који ће потом сами решавати и тиме “створити” себи посао. Међутим, временом и уз ангажман осталих мештана који се уплићу у ову необичну ситуацију “злочин” прераста њихове професионалне способности и целокупни план постепено почиње да се урушава уз низ забавних згода и незгода.

  Режија: Зоран Маргетић, Томислав Рукавина, Дарко Дриновац, Данијел Кушан и Роберт Орхел
Улоге: Ксенија Пајић, Синиша Ружић, Милан Штиљић, Роко Сикавица, Јасна Одорчић, Мелиха Факић, Драшко Зидар, Анкица Добрић, Катарина Мадиразза, Миа Микулец, Енес Вејзовић, Барбара Нола, Луциа Главицх Мандарић, Мартина Стјепановић, Јан Керекеш, Ана Бегић Тахири, Роберт Угрина, Павао Медвешек, Миа Аночић Валентић, Стјепан Перић, Марко Браић, Игор Мешин
Продукција: Нова ТВ, Хрватска, 2020.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.