· · Коментари: 0
Вече емоција и спектакла

Финале „Звезде Гранда“ у 21 сат и нова серија „Дар Мар“ од понедељка, 28. јуна

Пред публиком је финале највећег регионалног музичког такмичења "Звезде Гранда" у 21х на Првој телевизији

1624628107_zvezde.jpg
Фото: Промо

За титулу најбољег бориће се 16 финалиста из Србије, Босне и Херцеговине, Црне Горе и Македоније, који су у најужи круг ушли након скоро две године музичке борбе, колико је због пандемије корона вируса трајала ова сезона.

„Очекује нас једна фантастична емисија, феноменална, са пуно певања, емоција. Дошли смо у такав проблем, и жири и ја, да не можемо да проценимо ко је најбољи, сви су заиста добри. После две године знаћемо коначно ко је победник „Звезда Гранда“ за сезону 2020./2021.“. 

Ове године победника Звезда Гранда бира искључиво публика и то СМС гласањем, а наградни фонд „Гранд продукције“ је изузетно вредан. Поред статуе, финалисту који тријумфује у великој завршници очекује и аутомобил марке „Шкода Сцала“, као и две песме и комплетан маркетинг у оквиру Гранд продукције. Узбуђењење до вечерашњег финале расте, како међу такмичарима тако и међу члановима жирија. Сама завршница ове сезоне обиловаће сјајним нотама, бескрајним хумором и забавом која се не пропушта.  У међувремену, екипа Гранд продукције вредно спрема нову сезону коју ћемо гледати од јесени. 

Фото: Промо

Такође, Прва телевизија ће обрадовати своје гледаоце још једном хит серијом “Дар Мар”. Од понедељка, 28. јуна сваког дана у 21х пратићемо ову фантастичну драму са хумористичким елементима, која је окупила врхунску регионалну продукциону и глумачку екипу.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.