Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МАЛИ ЕКРАНИ

ТЕЛЕВИЗИЈСКА ЈЕСЕН ОБОЈЕНА ОМИЉЕНИМ СЕРИЈАМА ШВИНДЛЕРИ, АВИОНЏИЈЕ И ДУГ МОРУ НА Б92

Јесен на ТВ Б92 стиже богатија и свежија са мноштвом новитета који ће обрадовати гледаоце.

1636116859_ATT00381.jpg
Фото: Промо
Oglas

Поред већ истакнутих и препознатљивих информативних емисија “Фокус” И “Осврт” које су постале заштитини знак “деведесетдвојке” публика ће имати прилику да ужива у својим омиљеним серијама “Швиндлери”, “Дуг мору” и “Авионџије”. 

Фото: Промо

Данас већ премијерно на националној ТВ стартују “Авионџије”, за викенд стиже друга сезона “Швиндлера”, а у програмској шеми ускоро ће се наћи и премијера друге сезоне популарне серије “Дуг мору”. 

Фото: Промо

За оне који воле добру комедију ту су сваког радног дана у 12.30 “Авионџије”. Од 8. новембра забављаће вас бунтовни стјуарти и пилоти имагинарне авио компаније. Главне звезде су Славен Дошло, Ненад Стоименовић, Ненад Хераковић, Јелена Ракочевић и други. 

Фото: Промо 

НОВИ ФОКУС НА НАЈВАЖНИЈЕ ТЕМЕ
У фокусу нове сезоне емисије на Б92 поред Оливера ЈакшићА биће и новинарка Сања Пурић. Најважније политичке, економске, друштвене  теме њих двоје преточиће у питку причу са стручњацима и људима који су остварили велики успех у свом послу.  И то сваког радног дана од 17.00. Данашњи гост “Фокуса” водитеља Оливера Јакшића биће министар унутрашњих послова, Александар Вулин.    

Већ од  13. новембра сваког викенда од 21.00 стартује друга још узбудљивија сезона популарних  “Швиндлера”. У препорођену паланку која је таман заборавила на причу о лозу и миллион динара, стижу црна удовица, генијални почетник и краљ швиндлера, свако са својим циљем. Нова и стара лица се преплићу, сукобљавају, стварају савезе, увлачећи у швиндлерај и најнедужније становнике паланке, чиме се брише граница између поштених грађана и поштених превараната.

Јунаци ове драмске серије су Дејан Луткић, Драган Јовановић, Катарина Жутић, Бранка Пујић, Анђела Јовановић…У нових 12 епизода чију режију потписују Мирослав Лекић и Немања Ћеранић игра и ћерка познатог кантаутора Ђорђа Балашевића, глумица Јована Балашевић. 

ТВ Б92 ће ускоро после веома успешне и гледане прве сезоне емитовати наставак “Дуг мору”. Основни заплет у 2. сезони носи Олга. Око ње се плете радња, откривају се тајне, развијају мистични елементи и проналазе рационална решења. Она је иницијатор радње и промена. Она је рођена предодређена да мења свет. Или ће бар, за разлику од родитеља, успети да промени себе. На путу ка вишем циљу имаћемо низ непријатних ситуација, надамо се уз мали број жртава. Две огрлице и камен ће нам помоћи у томе.

Фото: Промо

Да подсетимо, радња серије се одвија у Боки которској и у Београду. А реч је о мештанима полуострва Луштица, где је вео између живих и мртвих, садашњости и прошлости танак. Улоге тумаче Ана Лечић, Драган Мићановић, Вуле Марковић, Бојана Маљевић, Себастијан Каваза, Нада Шаргин, Леон Лучев…Креатори серије су Бојана Маљевић И Горан Гајић.

Фото: Промо

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas