· · Komentari: 0
MALI EKRANI

TELEVIZIJSKA JESEN OBOJENA OMILJENIM SERIJAMA ŠVINDLERI, AVIONDžIJE I DUG MORU NA B92

Jesen na TV B92 stiže bogatija i svežija sa mnoštvom noviteta koji će obradovati gledaoce.

1636116859_ATT00381.jpg
Foto: Promo

Pored već istaknutih i prepoznatljivih informativnih emisija “Fokus” I “Osvrt” koje su postale zaštitini znak “devedesetdvojke” publika će imati priliku da uživa u svojim omiljenim serijama “Švindleri”, “Dug moru” i “Aviondžije”. 

Foto: Promo

Danas već premijerno na nacionalnoj TV startuju “Aviondžije”, za vikend stiže druga sezona “Švindlera”, a u programskoj šemi uskoro će se naći i premijera druge sezone popularne serije “Dug moru”. 

Foto: Promo

Za one koji vole dobru komediju tu su svakog radnog dana u 12.30 “Aviondžije”. Od 8. novembra zabavljaće vas buntovni stjuarti i piloti imaginarne avio kompanije. Glavne zvezde su Slaven Došlo, Nenad Stoimenović, Nenad Heraković, Jelena Rakočević i drugi. 

Foto: Promo 

NOVI FOKUS NA NAJVAŽNIJE TEME
U fokusu nove sezone emisije na B92 pored Olivera JakšićA biće i novinarka Sanja Purić. Najvažnije političke, ekonomske, društvene  teme njih dvoje pretočiće u pitku priču sa stručnjacima i ljudima koji su ostvarili veliki uspeh u svom poslu.  I to svakog radnog dana od 17.00. Današnji gost “Fokusa” voditelja Olivera Jakšića biće ministar unutrašnjih poslova, Aleksandar Vulin.    

Već od  13. novembra svakog vikenda od 21.00 startuje druga još uzbudljivija sezona popularnih  “Švindlera”. U preporođenu palanku koja je taman zaboravila na priču o lozu i million dinara, stižu crna udovica, genijalni početnik i kralj švindlera, svako sa svojim ciljem. Nova i stara lica se prepliću, sukobljavaju, stvaraju saveze, uvlačeći u švindleraj i najnedužnije stanovnike palanke, čime se briše granica između poštenih građana i poštenih prevaranata.

Junaci ove dramske serije su Dejan Lutkić, Dragan Jovanović, Katarina Žutić, Branka Pujić, Anđela Jovanović…U novih 12 epizoda čiju režiju potpisuju Miroslav Lekić i Nemanja Ćeranić igra i ćerka poznatog kantautora Đorđa Balaševića, glumica Jovana Balašević. 

TV B92 će uskoro posle veoma uspešne i gledane prve sezone emitovati nastavak “Dug moru”. Osnovni zaplet u 2. sezoni nosi Olga. Oko nje se plete radnja, otkrivaju se tajne, razvijaju mistični elementi i pronalaze racionalna rešenja. Ona je inicijator radnje i promena. Ona je rođena predodređena da menja svet. Ili će bar, za razliku od roditelja, uspeti da promeni sebe. Na putu ka višem cilju imaćemo niz neprijatnih situacija, nadamo se uz mali broj žrtava. Dve ogrlice i kamen će nam pomoći u tome.

Foto: Promo

Da podsetimo, radnja serije se odvija u Boki kotorskoj i u Beogradu. A reč je o meštanima poluostrva Luštica, gde je veo između živih i mrtvih, sadašnjosti i prošlosti tanak. Uloge tumače Ana Lečić, Dragan Mićanović, Vule Marković, Bojana Maljević, Sebastijan Kavaza, Nada Šargin, Leon Lučev…Kreatori serije su Bojana Maljević I Goran Gajić.

Foto: Promo

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.