Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
певачица

Адел у сузама: "Била сам будна 30 сати покушавајући да учиним све..."

Адел је направила дугу паузу у каријери, није наступала 5 година, а њен албум смо дуго чекали.

1642850977_fcf2ad64e19ab43201a079ec7ee950fdd1380ad8.jpg
Фото: профимедиа
Oglas

Обрадовала је обожаваоце широм вета када је крајем прошле године објавила нове песме. Сада када је све лепо кренула ипак наилази на потешкоће, па је њен први јавни наступ после пет година отказан.

Адел отказала концерт

Данас је требало да одржи први од 24 заказана концерта у Лас Вегасу, на којима је планирано да промовише нови албум "30", али је ипак дошло до отказивања данашњег наступа.

- Много ми је жао, али шоу није спреман. Пола моје екипе се заразило короном и није било могуће у таквим условима завршити све неопходне припреме. И кашњење у испоруци додатно је покварило моје планове - рекла је Адел у сузама у објави на инстаграму, а преноси ББЦ.

Прочитајте још: Ускоро ћемо га гледати у новој улози, а ово су жеље Милана Марића када је реч о приватном животу

Серија концерата “Wеекендс Wитх Аделе” требало је да се одржава сваког викенда до априла. Улазнице су распоредате у рекордном року, али ће публика ипак још мало да сачека.

- Била сам будна 30 сати покушавајући да учиним све како се концерти не би отказивали. Испотавило се да је то немогуће. Исцрпљена сам и дубоко се извињавам обожаваоцима који су већ стигли у Лас Вегас због концерата. Жао ми је, веома сам узнемирена и стварно ми је неугодно. Заказаћемо нове концерте, већ радимо на томе - рекла је Адел.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas