Oglas
· · Komentari: 0
pevačica

Adel u suzama: "Bila sam budna 30 sati pokušavajući da učinim sve..."

Adel je napravila dugu pauzu u karijeri, nije nastupala 5 godina, a njen album smo dugo čekali.

1642850977_fcf2ad64e19ab43201a079ec7ee950fdd1380ad8.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Obradovala je obožavaoce širom veta kada je krajem prošle godine objavila nove pesme. Sada kada je sve lepo krenula ipak nailazi na poteškoće, pa je njen prvi javni nastup posle pet godina otkazan.

Adel otkazala koncert

Danas je trebalo da održi prvi od 24 zakazana koncerta u Las Vegasu, na kojima je planirano da promoviše novi album "30", ali je ipak došlo do otkazivanja današnjeg nastupa.

- Mnogo mi je žao, ali šou nije spreman. Pola moje ekipe se zarazilo koronom i nije bilo moguće u takvim uslovima završiti sve neophodne pripreme. I kašnjenje u isporuci dodatno je pokvarilo moje planove - rekla je Adel u suzama u objavi na instagramu, a prenosi BBC.

Pročitajte još: Uskoro ćemo ga gledati u novoj ulozi, a ovo su želje Milana Marića kada je reč o privatnom životu

Serija koncerata “Weekends With Adele” trebalo je da se održava svakog vikenda do aprila. Ulaznice su rasporedate u rekordnom roku, ali će publika ipak još malo da sačeka.

- Bila sam budna 30 sati pokušavajući da učinim sve kako se koncerti ne bi otkazivali. Ispotavilo se da je to nemoguće. Iscrpljena sam i duboko se izvinjavam obožavaocima koji su već stigli u Las Vegas zbog koncerata. Žao mi je, veoma sam uznemirena i stvarno mi je neugodno. Zakazaćemo nove koncerte, već radimo na tome - rekla je Adel.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas