Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Адриана Лима искрена о свом изгледу: "Још себе увек не видим на тај начин..."

Адриана Лима се у последњих годину дана сусрела са бројним критикама на рачун свог изгледа

1702731364_profimedia-0827231007.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

У интервјуу за Харпер'с Базаар Арабиа, манекенка је прокоментарисала критике након премијере филма "Игре глади", прихватајуц́и године и дајуц́и снажан пример деци.

- Уопште ми то није сметало. Тако сам јача, и искрено, погледао сам себе пре него што сам изашла и осец́ала сам се одлично. Била сам са својом децом, а оне су ме погледале и рекле: „Мама! Изгледаш тако лепо!'" - испричала је Адриана.

Њен изглед је изазвао неке негативне коментаре, укључујуц́и сугестије да се недавно подвргла козметичким процедурама. Иако јој коментари нису "сметали", признала је да је била "шокирана" када је видела своје фотографије на црвеном тепиху.

- Мислила сам "то нисам ја". Све је било чудно јер ја себе не видим таквом. Још увек не видим себе тако... можете себе видети другачије. Међутим, нисам се увредила или било шта друго – смејала сам се. Поента је да ја немам 16 година. Почела сам да се бавим моделингом са 16 година, али никада више нец́у имати 16. Имам 42 године и најсрец́нија сам сада собом. Прихватам своје године и нец́у се мењати ни са ким.

Лима је додала да верује да се сада женска лепота поштује и у младости, али и у каснијим годинама:

- Срец́на сам што видим ту промену јер једна од мојих ц́ерки жели да буде модел. И осец́ала сам се веома тужно што ц́е она, као модел, бити прослављена само у одређеном временском периоду свог живота. Мислим да је свака фаза прелепо време и волим што мода то сада прихвата.”

Она верује да индустрија и даље полако прави промене.

- Не мислим да се удаљавамо од "танких, младих и лепих", мислим да свет ствара простор за све - и свако са својом јединственошц́у се слави - рекла је она за Харпер'с Базаар Арабиа.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas