Oglas
· · Komentari: 0

Adriana Lima iskrena o svom izgledu: "Još sebe uvek ne vidim na taj način..."

Adriana Lima se u poslednjih godinu dana susrela sa brojnim kritikama na račun svog izgleda

1702731364_profimedia-0827231007.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

U intervjuu za Harper's Bazaar Arabia, manekenka je prokomentarisala kritike nakon premijere filma "Igre gladi", prihvatajući godine i dajući snažan primer deci.

- Uopšte mi to nije smetalo. Tako sam jača, i iskreno, pogledao sam sebe pre nego što sam izašla i osećala sam se odlično. Bila sam sa svojom decom, a one su me pogledale i rekle: „Mama! Izgledaš tako lepo!'" - ispričala je Adriana.

NJen izgled je izazvao neke negativne komentare, uključujući sugestije da se nedavno podvrgla kozmetičkim procedurama. Iako joj komentari nisu "smetali", priznala je da je bila "šokirana" kada je videla svoje fotografije na crvenom tepihu.

- Mislila sam "to nisam ja". Sve je bilo čudno jer ja sebe ne vidim takvom. Još uvek ne vidim sebe tako... možete sebe videti drugačije. Međutim, nisam se uvredila ili bilo šta drugo – smejala sam se. Poenta je da ja nemam 16 godina. Počela sam da se bavim modelingom sa 16 godina, ali nikada više neću imati 16. Imam 42 godine i najsrećnija sam sada sobom. Prihvatam svoje godine i neću se menjati ni sa kim.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

Lima je dodala da veruje da se sada ženska lepota poštuje i u mladosti, ali i u kasnijim godinama:

- Srećna sam što vidim tu promenu jer jedna od mojih ćerki želi da bude model. I osećala sam se veoma tužno što će ona, kao model, biti proslavljena samo u određenom vremenskom periodu svog života. Mislim da je svaka faza prelepo vreme i volim što moda to sada prihvata.”

Ona veruje da industrija i dalje polako pravi promene.

- Ne mislim da se udaljavamo od "tankih, mladih i lepih", mislim da svet stvara prostor za sve - i svako sa svojom jedinstvenošću se slavi - rekla je ona za Harper's Bazaar Arabia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas