Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Ако има ПРОБЛЕМ мислим да сви треба да га чујемо": Марија Шерифовић открила да ли је у свађи са Јеленом Карлеушом

Марија Шерифовић проговорила о захлађењу односа са Јеленом Карлеушом

1697007495_Foto-Ataimages.rs-Marija-Serifovic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Марија Шерифовић и Јелена Карлеуша биле су веома блиске пријатељице, поготово током периода снимања "Звезда Гранда", када су заједно биле у жирију. Након што је Карлеуша напустила ЗГ остале су у добрим односима, а сада се њихово пријатељство, како се прича, пољуљало. Све је почела када је Карлеуша која прати око 40 људи на Инстаграму одлучила да са листе скине Марију.

Након девет година ишчекивања новог албумаМарије Шерифовић, пре неколико дана певачица је објавила чак осам песама, што је изазвало праву буру међу одушевљеним слушаоцима. Ни сама не крије срећу и узбуђење због тога, те је проговорила о новом албуму, али и Карлеуши.

- Албум је посљедњи изашао 2014. али сви и те како добро знамо да су се у 2015. дешавали синглови који су, рекла бих, били једнако значени и једнако успешни као и албум. Али био је ред некако за албум и ја сам се радовала томе и испоставило се, шта се испоставило, да се то све људима свиђа - рекла је певачица и додала:

- Драго ми је што се колегама свиђа. Ова народњачка страна је пригрлила песму 'Мој град', ове моје колеге из моје примарне бранше поп музике су пригрлиле и 'Другачију', 'Пола сунца', 'Иди док те волим'... Тако да сам ја једно стварно срећно дете.

Многе Маријине колеге честитале су јој на успеху, али да ли јој се јавила Јелена Карлеуша?

- Није се јавила, претпоставила сам да ће те ме то питати. Да заувек ставим тачку на то, ја сам Јеленом Карлеушом немам ни најмањи проблем. Ако га она има мислим да то треба сви да чујемо - рекла је певачица.

Новинар ју је потом упитао да ли је пружила подршку за њене албуме.

- Ја мислим да су неке друге ствари у животу за пружање подршке далеко важније од нашег посла - одговорила је певачица присутним медијима.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas