Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Ако се препознате у овој причи молим вас да ми се јавите": Јелисавета Орашанин испричала причу о догађају који ју је умало коштао живота

Глумица Јелисавета Орашанин испричала је причу из живота коју је мало ко знао

1683895144_Untitled.jpg
Фото: Инстаграм/принтскрин/ Јелисавета Орашанин Теодосић
Oglas

Позната српска глумица испричала је како је упала у Дунав и почела да се дави. Тада јој је непознат човек притекао у помоћ.

Глумица Јелисавета Орашанин испричала је мало познат детаљ из свог живота. Све се одиграло пре пре нешто више од 30 година на дунавском кеју, тачније на шеталишту код 25. маја на Дорћолу.

- Био је то 31. мај 1992. дан основне школе “Краљ Петар Први”. На ту приредбу смо сестра и ја требало да одемо. Ја имам у том тренутку четири године, а сестра осам. Мама нам није дозвољавала да прелазимо ову бициклистичку стазу. Дотле смо само смеле да идемо, и ми смо тај договор поштовале. До тог дана. Ја сам се залетела, сестра је викала да се вратим али ја је нисам послушала. Стрчала сам доле са другарицом. Ја сам се оклизнула на маховину и упала у воду. Почела сам да се давим. И тако сам се давила, давила, и као што волим да кажем, дошла већ до одјавне шпице - почела је причу Јелисавета током гостовања у емисији "ТВ лица као сав нормалан свет".

Каже како се само сећа да су се неке две жене сунчале на некој лежаљци, и другарице која је вриштала у том тренутку.

- И онда сам се искључила. Пробудила сам се у кади. Била сам обучена, а сестра ме је туширала. Сестра је објаснила мами шта се десило. Мама је стрчала доле да види где је тај човек који ме је спасао, али њега није било. Он ме је највероватније само изнео и предао сестри. Ја сам се највероватније пробудила ту пред лифт. Сутрадан је мама дошла на посао и колега јој је рекао па што нам ниси рекла шта се догодило. Онда је моја мама почела да плаче. И она је питала ко је тај човек а он јој је рекао да га зна са пецања, да сутра иде на ратиште и да ће се највероватније опет срести кад се врати. Од тада ја нисам више чула за њега. Ако се препознате у овој причи молим вас да ми се јавите. Једном сам му запалила свећу. Надам се да је жив и да ће ми се једног дана јавити - рекла је позната глумица.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas