Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Александар тражи БАТУ ИЛИ СЕКУ": Пријовићка проговорила о највећој жељи свог сина, а дотакла се и колегиница Карлеуше и Цеце

Александра Пријовић је искрено одговорила на питања која јавност највише занимају

1704012992_1701603195_Foto-Ataimages.rs-Printscreen-YouTube-Aleksandra-Prijovic-65912cc082db8.jpg
Фото: Атаимагес.рс, Принтсцреен/ YоуТубе - Александра Пријовић
Oglas

Александра Пријовић синоћ је одржала концерт у Будви, а том приликом је медијима открила бројне детаље о пословним плановима, породици, а потом је поменула и колегинице.

Прија је открила каква је њена трагдиција када је Нова година у питању, као ишта углавном поклања Филипу и он њој.

- Па, као што знате, ја увек радим и дан пре, и Нову годину, и дан после, али заједно смо током дана. Пар дана пре увек купим поклоне јер немам времена после. Спаваћу сутра и прекосутра да бих била одморна, али увек гледам да купим нешто што знам да су помињали последњих дана да им треба - рекла је она.

Прија је открила и да ли је свесна свог успеха.

- Ја се увек радо присећам тих почетака. Мора да постоји тај неки пут, а ја сам на свој поносна и хвала Богу, исплатило се све оно што сам годинама радила и у шта сам веровала - додала је Прија.

Потом, Александра се осврнула и на сусрет са Јеленом Карлеушом.

- Па ја сам то већ прокоментарисала. Увек је поздравим кад се сретнем, то је тако већ годинама уназад - истакла је она.

Многи кажу да је Прија наследница Цеце Ражнатовић, а она је додала:

- Ја њу много волим. Мислим да сви добро знају колико ја њу поштујем, и колика ми је подршка свих ових година. Она је својим одласком на моје концерте све показала - истакла је она, па додала да ли ће доћи до сарадње:

- Па то је никад не зна, али ја не волим да причам унапред, полако. И она ради на новим песмама, тако да је то приоритет сада.

Карлеуша је једном приликом Пријин успех окарактерисала као добитак седмице на лотооу, али да треба све то поновити.

- Па ја сам научила некада давно да је најтеже трајати, тако су ме учили старији. Деси се та нека песма, мени се то дешава из године у годину, и све је ишло како треба, али истина је да је најтеже трајати и увек време покаже - рекла је Прија.

Карлеуша је такође изјавила да је мушко, Прија би је вртела око малог прста, а сада је Александра прокоментарисала њу.

- Ја не волим јавно да описујем било кога, нека остане тако, ја сам њој рекла све уживо - истакла је она.

Млада звезда је открила и планове за следећу годину:

- Па радићу све као и до сада, настављам своју концертну турнеју. Поред тога не планирам ништа за сада.

Прија је откррила и да син није са њом, а потом и да ли му је новогодишња жеља да добије брата или сестру.

- Па он је то више пута рекао, тако да наравно. Волео би и једно и друго - рекла је она.

За крај Алекснадра је открила и да ли је она спремна за друго дете.

- Ја бих волела да имам што више деце свакако. Ја никада нисам ништа ни планирала, па нека буде спонтано. Ни Акија нисмо планирали, па ето... - рекла је она.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas