Oglas
· · Komentari: 0

"Aleksandar traži BATU ILI SEKU": Prijovićka progovorila o najvećoj želji svog sina, a dotakla se i koleginica Karleuše i Cece

Aleksandra Prijović je iskreno odgovorila na pitanja koja javnost najviše zanimaju

1704012992_1701603195_Foto-Ataimages.rs-Printscreen-YouTube-Aleksandra-Prijovic-65912cc082db8.jpg
Foto: Ataimages.rs, Printscreen/ YouTube - Aleksandra Prijović
Oglas

Aleksandra Prijović sinoć je održala koncert u Budvi, a tom prilikom je medijima otkrila brojne detalje o poslovnim planovima, porodici, a potom je pomenula i koleginice.

Prija je otkrila kakva je njena tragdicija kada je Nova godina u pitanju, kao išta uglavnom poklanja Filipu i on njoj.

- Pa, kao što znate, ja uvek radim i dan pre, i Novu godinu, i dan posle, ali zajedno smo tokom dana. Par dana pre uvek kupim poklone jer nemam vremena posle. Spavaću sutra i prekosutra da bih bila odmorna, ali uvek gledam da kupim nešto što znam da su pominjali poslednjih dana da im treba - rekla je ona.

Prija je otkrila i da li je svesna svog uspeha.

- Ja se uvek rado prisećam tih početaka. Mora da postoji taj neki put, a ja sam na svoj ponosna i hvala Bogu, isplatilo se sve ono što sam godinama radila i u šta sam verovala - dodala je Prija.

Potom, Aleksandra se osvrnula i na susret sa Jelenom Karleušom.

- Pa ja sam to već prokomentarisala. Uvek je pozdravim kad se sretnem, to je tako već godinama unazad - istakla je ona.

Mnogi kažu da je Prija naslednica Cece Ražnatović, a ona je dodala:

- Ja nju mnogo volim. Mislim da svi dobro znaju koliko ja nju poštujem, i kolika mi je podrška svih ovih godina. Ona je svojim odlaskom na moje koncerte sve pokazala - istakla je ona, pa dodala da li će doći do saradnje:

- Pa to je nikad ne zna, ali ja ne volim da pričam unapred, polako. I ona radi na novim pesmama, tako da je to prioritet sada.

Karleuša je jednom prilikom Prijin uspeh okarakterisala kao dobitak sedmice na lotoou, ali da treba sve to ponoviti.

- Pa ja sam naučila nekada davno da je najteže trajati, tako su me učili stariji. Desi se ta neka pesma, meni se to dešava iz godine u godinu, i sve je išlo kako treba, ali istina je da je najteže trajati i uvek vreme pokaže - rekla je Prija.

Karleuša je takođe izjavila da je muško, Prija bi je vrtela oko malog prsta, a sada je Aleksandra prokomentarisala nju.

- Ja ne volim javno da opisujem bilo koga, neka ostane tako, ja sam njoj rekla sve uživo - istakla je ona.

Mlada zvezda je otkrila i planove za sledeću godinu:

- Pa radiću sve kao i do sada, nastavljam svoju koncertnu turneju. Pored toga ne planiram ništa za sada.

Prija je otkrrila i da sin nije sa njom, a potom i da li mu je novogodišnja želja da dobije brata ili sestru.

- Pa on je to više puta rekao, tako da naravno. Voleo bi i jedno i drugo - rekla je ona.

Za kraj Aleksnadra je otkrila i da li je ona spremna za drugo dete.

- Ja bih volela da imam što više dece svakako. Ja nikada nisam ništa ni planirala, pa neka bude spontano. Ni Akija nismo planirali, pa eto... - rekla je ona.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas