Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Аммар Мешић открио како је добио име и које две ИГРЕ су му промениле живот! (ВИДЕО)

Глумац Аммар Мешић, домаћу публику освојио је улогом Страхиње у серији "Игра судбине", а у "подкасту са Наталијом", открио је веома занимљиве детаље из свог живота

1614530018_amar.jpg
Фото: Инстаграм принтсцреен/ аммарсадвам
Oglas

Аммар је испричао како је запарво добио име које је за многе и дан данас непознаница, јер у имену садржи два "м", а запарво је једна филмска прича заслужна да се баш тако зове:

Прочитајте још: Њена појава и данас оставља без даха, а ево како је Тања Бовшковић изгледала у младости (ФОТО)

- Моји родитељи када су се упознали, тада је изашао филм "Под заставом Мухамеда" и они су отишли у биоскоп да га погледају, а у њему је лик био Аммар, чији су родитељи били прве особе које су умрле за Ислам. Зато што нису хтели да одају где се Мухамед налази и зато су они једни од најпознатијих особа у исламском свету. Када су моји родитељи видели да су сина назвали Аммар, рекли су да када буду добили сина, да ће га назвати тако. Једна филмска прича се пребацила на мене - испричао је млади глумац у "подкасту са Наталијом" на Јутјуб каналу Новости.

Мало је познато да је Аммар играо као статиста у једној од најпопуларнијој светској серији "Игра престола".

- Послао сам цв и фотке, отишао сам за Дубровник, био сам доле пар дана. Јако је све организовано и све се јако поштује. Зна се шта ко ради - испричао је Аммар како је добио да игра статису у планетарно популарној серији и која му је сцена била најзанимљивија:

- То је једна од најбољих сцена у серији икада. Краљица Серси шета нага и иде пут срама, а ми је грађани гађамо парадајзом, воћем и поврћем. То је било јако тешко за снимање, али некако сам ја био ту, гледао како то све функционише - испричао је глумац и открио како је дошао до улоге Страхиње у серији "Игра судбине".

Прочитајте још: "Испала сам јако наивна": Весна Дедић први пут јавно проговорила о свађи са Сањом Маринковић

- Кастинг сам радио са Дарком Томовићем, који ми у серији игра оца. Када су нас видели, питали су да ли смо заиста отац и син. Продукција је видела, како се капирамо. Мени је Страхиња је најлепше написан лик, због тога што није главњак, али је ту. Има ту још свашта нешто да се дешава - закључио је.

Цео интервју можете погледати у видеу који вам дајемо у прилогу:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas