Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

Ammar Mešić otkrio kako je dobio ime i koje dve IGRE su mu promenile život! (VIDEO)

Glumac Ammar Mešić, domaću publiku osvojio je ulogom Strahinje u seriji "Igra sudbine", a u "podkastu sa Natalijom", otkrio je veoma zanimljive detalje iz svog života

1614530018_amar.jpg
Foto: Instagram printscreen/ ammarsadvam
Oglas

Ammar je ispričao kako je zaparvo dobio ime koje je za mnoge i dan danas nepoznanica, jer u imenu sadrži dva "m", a zaparvo je jedna filmska priča zaslužna da se baš tako zove:

Pročitajte još: NJena pojava i danas ostavlja bez daha, a evo kako je Tanja Bovšković izgledala u mladosti (FOTO)

- Moji roditelji kada su se upoznali, tada je izašao film "Pod zastavom Muhameda" i oni su otišli u bioskop da ga pogledaju, a u njemu je lik bio Ammar, čiji su roditelji bili prve osobe koje su umrle za Islam. Zato što nisu hteli da odaju gde se Muhamed nalazi i zato su oni jedni od najpoznatijih osoba u islamskom svetu. Kada su moji roditelji videli da su sina nazvali Ammar, rekli su da kada budu dobili sina, da će ga nazvati tako. Jedna filmska priča se prebacila na mene - ispričao je mladi glumac u "podkastu sa Natalijom" na Jutjub kanalu Novosti.

Malo je poznato da je Ammar igrao kao statista u jednoj od najpopularnijoj svetskoj seriji "Igra prestola".

- Poslao sam cv i fotke, otišao sam za Dubrovnik, bio sam dole par dana. Jako je sve organizovano i sve se jako poštuje. Zna se šta ko radi - ispričao je Ammar kako je dobio da igra statisu u planetarno popularnoj seriji i koja mu je scena bila najzanimljivija:

- To je jedna od najboljih scena u seriji ikada. Kraljica Sersi šeta naga i ide put srama, a mi je građani gađamo paradajzom, voćem i povrćem. To je bilo jako teško za snimanje, ali nekako sam ja bio tu, gledao kako to sve funkcioniše - ispričao je glumac i otkrio kako je došao do uloge Strahinje u seriji "Igra sudbine".

Pročitajte još: "Ispala sam jako naivna": Vesna Dedić prvi put javno progovorila o svađi sa Sanjom Marinković

- Kasting sam radio sa Darkom Tomovićem, koji mi u seriji igra oca. Kada su nas videli, pitali su da li smo zaista otac i sin. Produkcija je videla, kako se kapiramo. Meni je Strahinja je najlepše napisan lik, zbog toga što nije glavnjak, ali je tu. Ima tu još svašta nešto da se dešava - zaključio je.

Ceo intervju možete pogledati u videu koji vam dajemo u prilogu:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas