· · Komentari: 0
OTVORENO

"Ispala sam jako naivna": Vesna Dedić prvi put javno progovorila o svađi sa Sanjom Marinković

Dugogodišnje prijateljice više ne žele da čuju jedna za drugu

1614521710_vesna.jpg
Foto: YouTube printscreen /Zenska TV

Vesna Dedić, nedavno je otkrila da više nema nikakav kontakt sa svojom dugogodišnjom koleginicom i prijateljicom Sanjom Marinković.

Pročitajte još: Nakon što je Marijin otac obelodanio da je njegova ćerka u vezi sa Džejlom, oglasila se i Marija (FOTO)

Iako su 25 godina bile skoro nerazdvojne, pojedini Sanjini postupci, veoma su povredili Vesnu, koja je stavila tačku na njihovo prijateljstvo.

- Sanja je dala izjavu da smo bile dobre koleginice 25 godina, a ja da smo bile prijateljice. Ja sam podnela svoju emotinu bol zbog činjenice da sam 25 godina bila dobar prijatelj i zaista sam to doživljavala, kao duboko, odano prijateljstvo. Ispostavilo se da sam posle toliko godina izneverena kao prijatelj - rekla je Vesna i dodala:

- Sanjina izjava je potpuno čista u odnosu na njenu savest. Ona je rekla da smo 25 godina bile koleginice. Ako tako gledaš, ja sam ispala jako naivna i očigledno kasno dobila informaciju da smo koleginice, a ne prijateljice, kaže Vesna i otkrva zbog čega je došlo do sukoba:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Dedić (@dedicvesna)

- Ja sam izneverena. Ne jednom, dugogodišnji proces je u pitanju, ali sam kasno dobila informaciju i kasno sam se sa tim suočila. Nas dve u prijateljskim odnosima nismo duže od godinu dana, ali čak ni najbliži prijatelji koji su primećivali da se nešto dešava, nisu imali hrabrosti da pitaju, jer su znali koliko Sanju volim i koliko sam odan prijatelj. Moja majka, brat, snaha, Lenka i Sanja Marinković su bili zabranjene teme za analizu bilo mojih partnera ili prijatelja - rekla je Vesna Dedić i istakla da joj je zbog Sanje bila ugrožena reputacija, kao i da je raskinula i poslovnu saradnju sa bivšom prijateljicom:

Pročitajte još: Iznenadila kolege: Jovana Jeremić otkrila tajnu svog uspeha (VIDEO)

- Raskinut je ugovor sa knjigom Sanje Marinković, tako da je moja izdavačka kuća više ne prodaje. Nijedna vrsta saradnje sa Sanjom, ni poslovna ni privatna više ne dolazi u obzir. Između nas se nije desio jedan sukob, već je proces razdvajanja moralno, ljudski, usvakom smislu trajao i desilo se milion stvari do konačnog kraja - zaključila je Vesna.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.