Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ана Дивац о усвојеној ћерки: "Петру сам одувек учила да буде захвална својим биолошким родитељима"

Ана Дивац објашњава да не постоји разлика у односу на биолошку и усвојену децу

1684220430_Untitled.jpg
Фото: Инстаграм/принтскрин/ Ана Дивац
Oglas

Ана и Владе Дивац имају троје деце, синове, Луку и Матију, и ћерку Петру. Док су им синови биолошла деца, ћерку су усвојили 1999. године. О теми усвајања познати брачни пар неретко говори, са жељом да потисну табу теме  и помогну другим брачним паровима који размишљају о усвајању.

На питање шта би, из угла родитеља који су усвојили дете, поручила родитељима који су тек на почетку пута којим је она прошла Ана Дивац је одговорила:

‒ Могу да причам само из свог искуства. Имам и биолошку децу и знам да не постоји разлика у љубави. Свесна сам да ми не знамо све о свом пореклу, као и да свака породица носи своју динамику, и зато се никад нисам бринула о Петрином пореклу. Исто је и кад родимо дете, не дође нам са упутством, него следи трагање и повезивање на начин који најбоље знамо као родитељи.

Ана објашнајва да Петру учи да буде захвална биолошким родитељима:

- Ниједно своје дете не гледам као савршено, знам им све мане, као и врлине, и све их једнако волим. Петру сам одувек учила да буде захвална својим биолошким родитељима, посебно мајци која је имала храбрости и љубави да је роди и да је да некоме ко ће јој пружити породицу и све што уз то иде. Никада себе као мајку нисам доживљавала као бољу или племенитију од њене биолошке. Нас две смо биле потребне да Петру подигнемо ‒ она да је донесе на овај свет, а ја да је гајим. И мени је то много лепо, да смо на тај начин спојене - рекла је Ана Дивац за Хелло.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas