· · Коментари: 0
ПРАЗНИЦИ

Ана и Бастијан КУПИЛИ ЈЕЛКУ, па се "ПОСВАЂАЛИ" око музике у колима, али имају добар разлог (ВИДЕО)

Ана Ивановић и Бастијан Швајнштајгер подржали Нову годину у еколошком духу.

1640525225_ana-ivanovic.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб

Ана Ивановић и Бастијан Швајнштајгер имају складан и срећан брак, а недавно су одушевили пратиоце сликом своје, многи би рекли скромне, јелке. Њих двоје се очигледно не оптерећују скупим и гламурозним новогодишњим украсима, а сада су отишли корак даље.

На Твитеру се проширио снимак рекламе у којој су главни глумци управо наша славна тенисерка и њен супруг. Циљ рекламе је да се подигне свест о куповини новогодишњих јелки које су произведене на фер начин.

Прочитајте још: ЗВОНЕ ЈЕ РОКЕР НА ТАТУ: Син Жељка Бебека има ПРЕПОЗНАТЉИВ изглед и таленат (ФОТО)

У споту су Ана и Бастијан приказани као супружници који имају потпуно другачији укус у свему, од радија који ће се слушати у колима, до начина на који декоришу новогодишње колачиће, да ли је тако и у стварном животу, не знамо, али дефинитивно изгледају срећно.

Пратиоци су одушевљени и многи су подржали њихову борбу за фер узгајање новогодишњих јелки, мада је било и скептика који су навеели да је паметније да се определе за вештачке јелке и на тај начин избегну сечу "недужних" стабала. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.