Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ана Ивановић има НОВУ ФРИЗУРУ: Овако је ретко виђамо (ФОТО)

Ана Ивановић је решила да мало промени изглед и поигра се са косом

1708532004_ana_ivanovic_29122022_0086.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

"Дан равне косе", написала је тениска звезда Ана Ивановић недавно на инстаграму покауавши нову фризуру која јој одлично пристаје. Славну Београђанку најчешће виђамо са романтично увијеним праменовима, док је на терену, у време док је још трајала њена професионална каријера, носила покупљену косу, из практичних разлога. Показала је и спортско-елегантну одевну комбинацију која је прилагодљива разним приликама.

Равно исференина коса са благо увијеним крајевима спада у одмерене и елегантне фризуре. Уклопила се и са одевном комбинацијом, а Ана Ивановић воли да обрати пажњу на све детаље свог имиџа.

Промена је дискретна, као што су иначе промене у њеном стилу, али јако приметна управо јер Ана најређе бира овакву фризуру, иако је одлично решење за њу. Добила је бројне комплименте због овог изгледа, а огласила се и супруга њеног брата Милоша Ивановића Драгана Џајић која је поручила: "Прелепа".

Степенасто ошишана коса исфенирана на модеран начин као да је додатно нагласила природну лепоту Ане Ивановић. Одевна комбинација на познатој спортисткињи јесте прави модни камелеон, може да се носи у пословним приликама, током дана - на пример, током шетње градом али и за вечерње свечаније догађаје, нарочито због свечане блузе коју је носила испод сакоа.

(Блиц жена)

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas