Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОВО ЈЕДИНИ НАЧИН КАКО СЕ ДИНСТА МЕСО ДА БУДЕ МЕКО КО ДУША: Једна ствар је од кључног значаја!

Код динстања меса потребно је само да будете стрпљиви, јер што се дуже правилно динста биће боље и распадаће се.

1764931438_shutterstock_1188022471.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Динстано месо је сочно, укусно и топи се у устима. Само овако се правилно динста месо, потребно је да будете стрпљиви и дуже динстате на лаганој температури.

Када се припремају нпр. јунећи или свињски гулаш или паприкаш, месо упија укусе и мирисе и таква јела су прави ужитак. Код динстања меса потребно је само да будете стрпљиви, јер што се дуже правилно динста биће боље и распадаће се.

Ево једног универзалног рецепта за месо, а остале састојке прилагодите.

Састојци:

  • око 700 г свињског меса
  • 1 пуна кашика масти
  • вода
  • 1 кашика сувог зачина
  • млевена црвена паприка

Припрема:

Месо исећи на коцке,ставити у дубљу шерпу,налити водом да прелије месо, додати маст и суви зачин.

Ставити месо да се крчка 2 до 3 сата на лаганој температури.

Када почне да се распада пустити да испари сва вода и да се мало упржи.

На крају додајте мало млевене црвене паприке.

Месо послужити са омиљеним прилогом, свежим или печеним поврћем, кромпиром на пример.

(Крстарица)

БОНУС ВИДЕО:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas