Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ана Николић признала ком бившем би се вратила, па открила да ли је у СВАЂИ СА НАТАШОМ БЕКВАЛАЦ:"Раста лаже"

Певачица је коначно ставила тачку на гласине да је у свађи са колегиницом Наташом Беквалац

1681895928_ana_nikolic_mint_08032023_0042.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Ана Николић била је гошћа у емисији "Амиџи шоу", те је одгварала на низ питања који је занимао публику и медије. Уместо Огњена, Мина Наумовић водила је рубрику "Пази мина", у којој је постављала низ питања певачици. Правило је да уколико не жели да одговори на питање, попије пиће непријатног укуса.

Ја више не пијем. Не заувек, него до Арене - била је изиричита певачица на почетку.

- Шта је истина о твом односу са Наташом Беквалац и да ли је дошло до захлађења? - поставила је питање водитељка.

- То је пропаганда. Ми имамо свој однос, такав је какав је од почетка каријере. Жао ми је - одговорила је Николићева.

- Шта је био преломни моменат који је довео до развода од Расте? - гласило је друго питање.

- Нема ту преломног момента. То су догађаји, дани, године, па подвучеш црту. Преломни је моменат кад смо добили Тару, кад смо морали да прекинемо рокенрол стил живота. Тај стил није могао у мојој кући да се води - испричала је потпуно искрено.

- Да мораш да се вратиш некој од бивших љубави, да ти живот зависи од тога, ко би то био? - питала је Мина, а Анин одговор је изненадио све у студију:

- Ја се не враћам. Пробај, остави ме, ако друга нешто лепше има, ја сам само једна, не враћам се старим љубавима. Никад се не враћам на старо. Ја се не враћам на старо. Кад пресечем у љубави, кад пређеш у црвено, не интересује ме ништа, видимо се никад. Али како бих баш морала, Миша Банана.

- Који је твој тренутни љубавни статус? - надовезаа се водитељка.

- Немам статус. Не љубавни, него никакав. Слушкиња Тарина. И имам те прогонитеље (пословне сараднике), што ме траже. Замало ми нису залепили умрлицу данас кад сам се успавала. Немам дечка, морамо да радимо. Волела бих да имам партнера, али нажалост немам. Јавите се - одговорила је Николићева.

- Који је најважнији савет који чуваш за ћерку? - гласило је последње питање из ове рубрике.

- Да не буде ја. Већ је лепа на мене, то шта прича Раста он лаже, копија је мене. Али волела бих да има Растине особине, а да не буде као ја, јер сам ја искрена, а то није пожољне у данашњем свету - закљућила је.

Бонус видео:

 

 

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas