· · Komentari: 0

Ana Nikolić priznala kom bivšem bi se vratila, pa otkrila da li je u SVAĐI SA NATAŠOM BEKVALAC:"Rasta laže"

Pevačica je konačno stavila tačku na glasine da je u svađi sa koleginicom Natašom Bekvalac

1681895928_ana_nikolic_mint_08032023_0042.JPG
Foto: ATA images

Ana Nikolić bila je gošća u emisiji "Amidži šou", te je odgvarala na niz pitanja koji je zanimao publiku i medije. Umesto Ognjena, Mina Naumović vodila je rubriku "Pazi mina", u kojoj je postavljala niz pitanja pevačici. Pravilo je da ukoliko ne želi da odgovori na pitanje, popije piće neprijatnog ukusa.

Ja više ne pijem. Ne zauvek, nego do Arene - bila je iziričita pevačica na početku.

- Šta je istina o tvom odnosu sa Natašom Bekvalac i da li je došlo do zahlađenja? - postavila je pitanje voditeljka.

- To je propaganda. Mi imamo svoj odnos, takav je kakav je od početka karijere. Žao mi je - odgovorila je Nikolićeva.

- Šta je bio prelomni momenat koji je doveo do razvoda od Raste? - glasilo je drugo pitanje.

- Nema tu prelomnog momenta. To su događaji, dani, godine, pa podvučeš crtu. Prelomni je momenat kad smo dobili Taru, kad smo morali da prekinemo rokenrol stil života. Taj stil nije mogao u mojoj kući da se vodi - ispričala je potpuno iskreno.

- Da moraš da se vratiš nekoj od bivših ljubavi, da ti život zavisi od toga, ko bi to bio? - pitala je Mina, a Anin odgovor je iznenadio sve u studiju:

- Ja se ne vraćam. Probaj, ostavi me, ako druga nešto lepše ima, ja sam samo jedna, ne vraćam se starim ljubavima. Nikad se ne vraćam na staro. Ja se ne vraćam na staro. Kad presečem u ljubavi, kad pređeš u crveno, ne interesuje me ništa, vidimo se nikad. Ali kako bih baš morala, Miša Banana.

- Koji je tvoj trenutni ljubavni status? - nadovezaa se voditeljka.

- Nemam status. Ne ljubavni, nego nikakav. Sluškinja Tarina. I imam te progonitelje (poslovne saradnike), što me traže. Zamalo mi nisu zalepili umrlicu danas kad sam se uspavala. Nemam dečka, moramo da radimo. Volela bih da imam partnera, ali nažalost nemam. Javite se - odgovorila je Nikolićeva.

- Koji je najvažniji savet koji čuvaš za ćerku? - glasilo je poslednje pitanje iz ove rubrike.

- Da ne bude ja. Već je lepa na mene, to šta priča Rasta on laže, kopija je mene. Ali volela bih da ima Rastine osobine, a da ne bude kao ja, jer sam ja iskrena, a to nije požoljne u današnjem svetu - zakljućila je.

Bonus video: