· · Коментари: 0

Анђелка Прпић изненадила најновијим изјавама: "Само нек је живо и здраво"

Глумица гостовала у новогодишњој емисији

1672488026_Foto-Printscreen-YouTube-RTS-Andjelka-Prpic.jpg
Фото: Принтсцреен/YоуТубе - РТС

Глумица Анђелка Прпић је у протеклих неколико дана у жижи јавности због наводне везе са најбољим пријатељем њеног бившег мужа. Многи медији су пренели да је она традна управо са њим, а глумица се на ову тему није оглашавала.

Она је овог јутра гостовала у једној новогодишњој емисији. Слободан Шаренац загонетно је алудирао на тему која је ових дана у фокусу јавности, те је, уз најаву да ће Анђелку питати да открије ексклузиву из приватног живота коју сви чекају да чују поставио питање:

- Кад правиш руску салату, кад додајеш грашак?

Прочитајте још: Анђела Јовановић открила шта највише цени код РОДИТЕЉА: "Остали су верни себи и када се ЈЕДВА преживљавало"

- На крају - кратко је рекла глумица која се све време смејала.

Што се тиче предстојећих празника, Анђелка је открила да је њена мајка јако тужна што неће бити заједно.

- Мама је претужна што нећу бити у Пожаревцу за Божић. Ја кажем: "Па добро, мама, идемо у Рим, биће нам лепо", а она каже: "Али тамо нема печења" - рекла је глумица, те открила да њена мама за Божић традиционално између осталог спрема сарму и домаћу погачу.

Глумица је док је јела печење, загонетно рекла да сада мора да једе више, али је брже-боље фокус пребацила на колегу Ђорђа, који је недавно постао отац.

- Ја морам сада да једем и за Ђолета, и за мене, и за све нас.

Водитељ Слободан Шаренац је имао још једну алузију на тренутно горућу тему, те је рекао:

- Пошто је ових дана све у неким иницијалима, С.Ш. и А.Б. ти желе све најбоље у Новој години - изговорио је он, на шта се Анђелка грохотом насмејала.

- Слободан је лепо име за дечака, а Слободанка за девојчицу - добацио је водитељ, док је водитељка констатовала да је важно да је живо и здраво.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.