Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
радост

Андрија Милошевић и Александра Томић ОТКРИЛИ пол бебе: Глумачки пар изабрао име које је вековима на нашим просторима

Глумци, Андрија Милошевић и Александра Томић, ускоро се ће остварити у улози родитеља.

1644999869_081cf9c3797c61fe4311cd51b1f2d4a753b3c284.jpg
Фото: Ата имагес
Oglas

Андрија Милошевић и Александра Томић, годинама су у срећној вези, а ове године њихову љубавну причу употпуниће и долазак бебе.

Александра ће се ускоро породити, а глумачки пар сад открива пол и име које су одабрали.

Прочитајте још: Док Лазар Ристовски време проводи у Црној Гори, ево ко је подршка његовој супрузи након РАЗВОДА (ФОТО)

- Нисмо крили пол бебе ни у једном тренутку, само нисмо имали ни жељу ни потребу да извештавамо јавност о свим детаљима. Чекамо сина, Рељу. Име му је дао један од мојих најбољих другова, Стеван, са којим сам кренула у први разред основне школе још 1990. године и дан-данас смо нераздвојни, па је онда и име које је он дао нашем сину још лепше - испричала је Александра за Сторy.

Андрија Милошевић каже да би волео да има и сина и ћерку:

- Волео бих да имамо и ћерку и сина. Радовати се новом животу, то је нешто најсветије под овим небом. Имати осећај смисла и потпуне испуњености, то је оно за чим трага сваки добар човек. Имам утисак као када се пред зору рађа Сунце, па помислиш: Боже, колико је лепо.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas